Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Gezond aan het werk

Ervaart u pijn- of vermoeidheidsklachten en dreigt u hierdoor gedeeltelijk of geheel uit te vallen in werk? Of heeft u als werkgeven een werknemer die door deze klachten niet meer kan werken? Dan kan ons nieuwe programma “Gezond aan het werk” misschien uitkomst bieden.

 

Gezond aan het werk als werknemer

Het Medinello programma is gericht op chronische pijn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, burn-out of whiplashklachten. De focus van het programma ligt op het duurzaam hervatten van arbeid, het accepteren van en leren omgaan met de klachten en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Samen met het team van Medinello gaan we op zoek naar een behandeling die bij u past. Het team bestaat onder andere uit coaches, GZ-psychologen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en revalidatieartsen.

“Medinello biedt snelle toegang tot zorg maatwerk en een persoonlijke aanpak.”

Gezond aan het werk als werkgever

Medinello biedt een op maat gemaakt revalidatieprogramma. Daarnaast kan Medinello als diagnostisch instrument worden ingezet. Middels een interdisciplinaire intake kan er een gedegen behandeladvies worden gegeven. De focus van het programma ligt op duurzaam hervatten van arbeid, vanuit het perspectief van de werknemer én de werkgever.

Het programma “Gezond aan het werk” kenmerkt zich door de nauwe betrokkenheid tussen het behandelend team, de werknemer en de bedrijfsarts. Indien gewenst kunt u als werkgever hier ook bij betrokken worden. Daarnaast kenmerkt het programma zich door snelle toegang tot zorg, maatwerk en een interdisciplinaire en persoonlijke aanpak.

 

Gezond aan het werk werknemer 2
 

Aanmelden

Wilt u graag meer informatie over het programma of wilt u uzelf of uw werknemer aanmelden? Neem contact dan op met een vestiging in uw buurt of bel 088-5670110.