Kritische succesfactoren

Kritische succesfactoren

Samen werken aan uw gezondheid. Bij Medinello kunt u rekenen op de beste zorg  en professionele, persoonlijke begeleiding met maar als één doel: u op een verantwoorde en eigentijdse wijze te helpen met uw klacht of om uw gezondheid te verbeteren.

Waarom Medinello?

Snelle toegang tot zorg

Medinello streeft naar een beperkte wachttijd en heeft geen patiëntenstop. De wachttijd kan wisselen per locatie.

Heldere communicatie

Medinello hecht veel waarde aan transparantie en goede communicatie. Gedurende het programma is de casemanager vast aanspreekbaar voor het gehele programma. In de terugkoppeling richting de verwijzend arts hanteert Medinello eveneens een directe proactieve communicatie zowel telefonisch als schriftelijk (rapportage).

Duurzaam Resultaat

Wij gaan voor duurzaam resultaat. Medinello heeft programma’s ontwikkeld voor de meest voorkomende klachten, gebaseerd op methoden die hun effect al hebben aangetoond in wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk. Elke behandeling wordt bovendien aangepast aan het individu, maatwerk dus. Ons doel is om de cliënt weer actief te laten participeren in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan werk, sport en sociale activiteiten. Daarbij staat kwaliteit van leven voorop. Het behandelprogramma duurt maximaal 16 weken. Na drie en zes maanden is er een nazorgevaluatie. Tijdens en na de behandeling meten we met gevalideerde vragenlijsten en meetinstrumenten of doelstellingen gehaald worden en of het behandelprogramma effectief is.

Tevredenheid

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team aan zorgprofessionals. Echte professionals die de filosofie en werkwijze van Medinello goed  in praktijk kunnen brengen. Zij hebben begrip en realiseren zich wat er door u heen gaat. Beschikken over veel kennis en zijn vooral betrokken. Dat is de beste garantie voor uw herstel.

97% van onze waarderingen beveelt Medinello aan. Lees hier wat onze clienten over Medinello zeggen.

Eigentijdse omgeving

Medinello heeft een innovatieve aanpak. We zijn op de hoogte van de laatste behandelmethoden en gebruiken de meest geavanceerde apparatuur, waardoor het trainen een stuk aangenamer wordt. Een bezoek aan ons centrum maakt uw kennismaking compleet. Kom gerust even langs.

Gemak

Eenvoudig aanmelden:

– Telefonisch (Medinello Cliëntenservices 088-5670100)

– Per mail: info@medinello.nl

– Via de website http://medinello.nl/aanmelden-medinello/

– Via Zorgdomein