Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Medinello IJmond

Revalidatiecentrum IJmond

Uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts heeft u verwezen om een revalidatietraject in te gaan voor uw chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Dat u door deze klachten vastloopt in uw dagelijks functioneren kan diverse oorzaken hebben. Misschien heeft u de diagnose fibromyalgie of zal u moeten revalideren na kanker. Soms is de oorzaak van de problematiek niet duidelijk. Medinello IJmond is gelokaliseerd in Heemskerk en biedt mensen uit de regio Kennemerland een persoonlijk revalidatietraject aan.


Het Medinello verwijsformulier kunt u laten invullen door de arts en naar ons toesturen per mail of post. Wij zullen, binnen een werkdag na ontvangst, contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het diagnostisch proces is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied. Medinello wil graag het beste passende behandeladvies geven aan cliënten met chronische pijn. Daarom wordt er een uitgebreide screening gedaan. Niet voor iedereen is behandeling bij Medinello meteen de beste keuze. Soms kan elders beter of doelmatiger behandeling worden geboden, dan verwijzen we in goed gezamenlijk overleg met cliënt en huisarts.

Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello op het juiste adres bent, wordt u uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film, het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met de zorgprofessional van Medinello. Daarmee wordt uw situatie in kaart gebracht en kunnen wij samen met u beoordelen wat wijsheid is in uw situatie. U krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager u in een persoonlijk gesprek informeren.

Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk

088-5670140
Revalidatiecentrum Medinello in IJmond - Medinello revalidatie

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag08:00 - 18:00 uur
 • Dinsdag08:00 - 18:00 uur
 • Woensdag08:00 - 18:00 uur
 • Donderdag08:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag08:00 - 18:00 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMedinello IJmond is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello IJmond

Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk

Revalidatiecentrum Medinello in IJmond - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 0 Geupdate op: 09/11/2019
Algemene wachttijd in dagen 0 Geupdate op: 09/11/2019

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 09/11/2019

Code wachttijd

327 Geupdate op: 09/11/2019

Team Medinello IJmond

 • Josemiek Pesch - werkend bij Medinello

  Josemiek Pesch

  Revalidatiearts
 • Henk Bosselaar - werkend bij Medinello

  Henk Bosselaar

  Psycholoog
 • Werken bij medinello?

  Malou de Smet

  Psycholoog
 • Inge Kemeling Ergotherapeut Medinello IJmond

  Inge Kemeling

  Ergotherapeut
 • Isabelle Kuijt - werkend bij Medinello

  Isabelle Kuit

  Fysiotherapeut
 • Werken bij medinello?

  Edith Hatzmann

  Locatiemanager en administratie