Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Medinello poliklinische revalidatie opent in IJmond

Medinello wordt nu al aangeboden in 6 centra verspreid door het land. Vanaf deze maand is daar een zevende locatie bijgekomen; Medinello IJmond. Patiënten met langdurige klachten op het gebied van het bewegend functioneren, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische pijnklachten en oncologische revalidatie uit de regio IJmond kunnen hiervoor nu ook in Heemskerk terecht. Aan het Steenhouwerskwartier 29B heeft Medinello poliklinische revalidatiezorg haar nieuwste locatie geopend.

De behandelmethode van Medinello is specifiek voor patiënten die langdurige (pijn)klachten aan het bewegend functioneren niet of nauwelijks zien afnemen. De nieuwe behandelmethode is ontwikkeld door Medinello en bestaat uit een unieke integrale benadering van de chronische pijn en andere lichamelijk klachten. Dat betekent dat naast de lichamelijke klachten ook wordt gekeken naar geestelijke en sociale factoren. Het poliklinisch revalidatieprogramma omvat een gecombineerde aanpak van revalidatie en het zelf leren managen van de pijn. Voor mensen die hun gezondheidsklachten niet of nauwelijks zien afnemen, ondanks de optimale zorg van huisarts, fysiotherapeut, medisch specialist of psycholoog, kan de aanpak van Medinello uitkomst bieden.

Medinello staat garant voor een inno­va­tie­ve en bewezen effectieve aanpak. Bij Medinello worden patiënten vrijwel direct behandeld, zonder of met slechts een minimale wachttijd. Dat kan door een combinatie van een efficiëntere manier van werken, een betere taakverdeling tussen onze professionals, minder bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Behandelteam

MSc. Edwin Glerum, locatiemanager
Drs. Rob Zondervan – revalidatiearts
Drs. Henk Bosselaar, psycholoog
Toos Tromp, (oncologie)fysiotherapeut
MMT. Ruben Herssevoort, fysiotherapeut/ manueel therapeut
Suzanne Dreijer, ergotherapeut

Medinello IJmond
Steenhouwerskwartier 29B
1967 KD Heemskerk
Tel 088-5670100
info@medinello.nl