Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Poliklinische revalidatiezorg Medinello Eindhoven en Valkenswaard

Medinello wordt nu al aangeboden in 8 centra verspreid door het land. Vanaf 1 november 2016 komen daar een negende en tiende locatie bij; Medinello Eindhoven en Valkenswaard. Patiënten met langdurige klachten op het gebied van het bewegend functioneren, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische pijnklachten en oncologische revalidatie uit de regio Eindhoven kunnen zeer binnenkort hiervoor ook in Eindhoven en Valkenswaard terecht. Aan de Insulinelaan 134 in Eindhoven en de Antwerpsebaan 10 in Valkenswaard opent Medinello poliklinische revalidatiezorg haar nieuwste twee locaties.

De behandelmethode van Medinello is specifiek voor patiënten die langdurige (pijn)klachten aan het bewegend functioneren niet of nauwelijks zien afnemen. De nieuwe behandelmethode is ontwikkeld door Medinello en bestaat uit een unieke integrale benadering van de chronische pijn en andere lichamelijk klachten. Dat betekent dat naast de lichamelijke klachten ook wordt gekeken naar geestelijke en sociale factoren. Het poliklinisch revalidatieprogramma omvat een gecombineerde aanpak van revalidatie en het zelf leren managen van de pijn. Voor mensen die hun gezondheidsklachten niet of nauwelijks zien afnemen, ondanks de optimale zorg van huisarts, fysiotherapeut, medisch specialist of psycholoog, kan de aanpak van Medinello uitkomst bieden.

Medinello staat garant voor een inno­va­tie­ve en bewezen effectieve aanpak. Bij Medinello worden patiënten vrijwel direct behandeld, zonder of met slechts een minimale wachttijd. Dat kan door een combinatie van een efficiëntere manier van werken, een betere taakverdeling tussen onze professionals, minder bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Behandelteam

Annemarie Pollmann, locatie manager Valkenswaard
Sanne Bruines, locatie manager Eindhoven
drs. Ester Vrij – revalidatiearts
Gabie Meij – ergotherapeut
Iris van der Tier – psycholoog
Maartje van der Putten – fysiotherapeut – casemanager
Marly Coppens – fysiotherapeut – casemanager
Petra Rijkers – administratie

Medinello Eindhoven
Insulindelaan 134
5613 BT Eindhoven
Tel 088-5670145
eindhoven@medinello.nl

Medinello Valkenswaard
Antwerpsebaan 10
5554 JV Valkenswaard
Tel 088-5670145
valkenswaard@medinello.nl