Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Vacature ergotherapeut Mierlo

Mierlo Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello, instelling voor medisch specialistische zorg voor poliklinische revalidatie met o.a. 15 locaties in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Medinello worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Het gaat zowel om problemen met het houdings – en bewegingsapparaat, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan cliënten met chronische pijn- of vermoeidheidsklachten, met comorbide psychische klachten zoals (bewegings)angst, depressie, PTSS of gestagneerde rouw/verliesverwerking. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder of met onvoldoende resultaat en wordt verwezen door de huisarts of specialist.

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Het team bestaat onder anderen uit psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Voor onze Medinello locatie in Mierlo zoeken wij, ter uitbreiding van ons huidige behandelteam, per direct een ergotherapeut (m/v) voor minimaal 16 uur per week.

Een ergotherapeut met ervaring en affiniteit met een complexe zorgvraag. Een teamspeler die met enthousiasme samen met collega’s de behandeling voor deze doelgroep mede kan vormgeven. Iemand die denkt vooral in mogelijkheden en creatief is in het zoeken naar oplossingen en net als de medewerkers van Medinello resultaatgericht werkt vanuit betrokkenheid.

Functieomschrijving

Als ergotherapeut ga je deel uitmaken van het multidisciplinaire team en ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de poliklinische revalidatiezorg en het te behalen resultaat voor de cliënt. Je brengt de persoonlijke doelen van de cliënt in kaart en gaat in op het persoonlijk leven van mensen, hun gewoontes, waarden, motivatie, rol in de samenleving en ondersteun je de cliënten om weer zo goed en zelfstandig mogelijk te participeren in hun eigen omgeving en de maatschappij.

Onze nieuwe collega:

 • Heeft gedragsmatige interesse, is dus niet alleen stoornisgericht.
 • Is in bezit van goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
 • Kan, in opdracht van Medinello, contacten onderhouden met andere organisaties en bedrijven.
Vacature psycholoog IJmond - Medinello revalidatie

Functie-eisen

 • Je bent flexibel inzetbaar, doelmatig in denken en handelen en een ondernemende en inspirerende houding.
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie en minimaal 3 jaar werkervaring als ergotherapeut.
 • Je bezit een goede teamgeest en werkt proactief.
 • Het is een pré wanneer je reeds ervaring in multidisciplinair team (chronische pijnrevalidatie) hebt.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving
 • Een inwerkperiode met o.a. training van de Medinello programma’s
 • Breed blikveld en tal van ontwikkelingsmogelijkheden
 • Arbeidsuren minimaal 16 uur
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om te reageren. We zien je motivatie en cv graag juni tegemoet via vacature@medinello.nl, o.v.v. ‘ergotherapeut Mierlo’, t.a.v. de heer Marc van den Ingh, of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.