Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Mindfulness

Bij mindfulness staat leven in het ‘hier en nu’ centraal. Bewust bezig zijn met de dingen die je doet zonder met je hoofd al bij iets anders te zijn. Mindfulness gaat over de bereidheid en het vermogen om aanwezig te zijn in het huidige moment zonder oordeel. Door mindful te leven sta je meer in verbinding met het hier en nu. Je ervaart meer rust en ruimte om te voelen wat je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld stress bewust opmerkt of pijn in je rug ervaart kun je beter bepalen wat jij op dat moment nodig hebt. Misschien vraag je hulp, neem je een pauze of doe je wat oefeningen om de rug wat te ontspannen.

Bij Club Relax bieden we één a twee keer per jaar een cursus mindfulness aan. De eerste cursus mindfulness start in april 2022.

Onze cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer 1,5 uur op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. De cursus wordt gegeven in een groep van circa 6-8 personen.

 

Cursusdata:

  • Donderdag 14 april
  • Donderdag 21 april
  • Donderdag 28 april
  • Donderdag 12 mei
  • Donderdag 19 mei
  • Donderdag 2 juni
  • Donderdag 9 juni
  • Donderdag 16 juni

De kosten voor de cursus zijn €250,-.

*De cursus kan ook individueel gegeven worden. De data worden dan in overleg met therapeut en cliënt gemaakt. De kosten voor de cursus individueel zijn €400,-.

**De kosten worden niet vergoed uit de ziektekostenverzekering. Mogelijk dat uw werkgever bij wil dragen in de kosten. Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende in hoeverre de organisatie een cursus Mindfulness hier ook onder vindt vallen.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor de cursus Mindfulness van Club Relax.

Meld je aan voor de cursus Mindfulness van Club Relax

Club Relax Mindfulness Interesseform

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wanneer wil je starten?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.