Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello revalidatiecentrum Zeist

Je bent door een arts of specialist doorverwezen naar Medinello voor een revalidatietraject voor chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Deze problematiek kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door fibromyalgie, maar het komt ook voor dat de oorzaak niet duidelijk is. Bij Medinello revalidatiecentrum Zeist richten we ons in het revalidatietraject op het omgaan met de klachten, in plaats van ons te richten op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt het dagelijks functioneren namelijk verbeterd en worden de klachten vaak minder.

Revalidatiecentrum Zeist nabij Soesterberg

Medinello Zeist is gelokaliseerd in Utrecht en biedt mensen uit de regio Utrechtse Heuvelrug een persoonlijk revalidatietraject aan. Hiervoor kun je je arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Revalidatieproces

Voordat we het revalidatietraject opstarten, staan we eerst stil bij het diagnostisch proces. Dit proces is een essentieel onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten met ieder hun eigen expertise. Omdat we graag het best passende behandeladvies opstellen voor cliënten met chronische pijn, wordt er dus altijd een uitgebreide screening gedaan. Het kan namelijk zo zijn dat Medinello voor jou wellicht niet meteen de beste keuze is. In dat geval komen we graag in overleg met jouw huisarts tot een alternatieve doorverwijzing.

Screening & gesprek

Om er zeker van te zijn dat je bij Medinello op het juiste adres bent, word je uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film en het invullen van een aantal vragenlijsten, maar er vindt ook een gesprek plaats met één van de zorgprofessionals van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht om vervolgens tot een passend advies te komen. Je krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager je in een persoonlijk gesprek informeren.

Contactgegevens Revalidatiecentrum Zeist

Badmeester Schenkpad 14, 3705 GK Zeist

088-5670135
Revalidatiecentrum Medinello in Zeist - Medinello revalidatie

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag09:00 - 17:00 uur
 • Dinsdag09:00 - 17:00 uur
 • Woensdag09:00 - 17:00 uur
 • Donderdag09:00 - 17:00 uur
 • Vrijdag09:00 - 17:00 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMedinello Zeist is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello revalidatiecentrum Zeist

Badmeester Schenkpad 14, 3705 GK Zeist

Revalidatiecentrum Medinello in Zeist - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 10 Geupdate op: 28/02/2024
Algemene wachttijd in dagen 28 Geupdate op: 28/02/2024

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 28/02/2024

Code wachttijd

327 Geupdate op: 28/02/2024

Team Medinello revalidatiecentrum Zeist

 • Shirley Herder - werkend bij Medinello

  Shirley Herder

  Planner
 • Lise Scholten

  Ergotherapeut
 • Eline Lohmeijer

  Eline Lohmeijer

  Basis Psycholoog
 • Cardiola Heethaar - werkend bij Medinello

  Cardiola Heethaar

  Locatiemanager
 • Mirjam van Doorn

  Mirjam van Doorn

  Revalidatiearts
 • Marion Gottgens Medinello

  Marion Göttgens

  Basis Psycholoog
 • Martine van Aalst Medinello

  Martine van Aalst

  Fysiotherapeut
 • Kiki den Blanken

  Psychosomatisch fysiotherapeut