Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Revalidatiecentrum Medinello

Medinello is een revalidatiecentrum voor cliënten die klachten hebben op het gebied van bewegen. Deze klachten kunnen voortkomen uit verschillende aandoeningen. Op deze pagina geven wij je een beter beeld van revalidatie binnen Medinello. We geven informatie over wat een revalidatiecentrum is, waarvoor je hier heen gaat en wat de aanpak van Medinello met betrekking tot revalidatie is.

 

Wat is een revalidatie centrum?

Een revalidatiecentrum is een instelling waar zowel de diagnose als behandeling plaatsvindt voor mensen die klachten of problemen hebben met bewegen. Een revalidatie kliniek heeft als doel om cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten leven ondanks hun beperking. In de revalidatie kliniek zijn revalidatieartsen aanwezig die samen met een professioneel team de behandelingen begeleiden.

 

Waarvoor ga je naar een revalidatie kliniek?

Je gaat naar een revalidatiecentrum wanneer je klachten of problemen hebt met bewegen. Dit kan naar aanleiding zijn van een aandoening zoals kanker of fibromyalgie maar ook wanneer er sprake is van chronische pijn of vermoeidheidsklachten. Deze problemen kunnen gepaard gaan met psychosociale klachten die voor een cliënt soms lastig zijn om zelf op te lossen.

Wanneer een cliënt naar een revalidatiecentrum gaat, heeft hij of zij al de nodige afspraken in het ziekenhuis doorlopen maar is dit zonder resultaat geweest. In het revalidatiecentrum wordt er vervolgens gekeken hoe de klachten wel verminderd kunnen worden en hoe je er mee kunt leren leven.

 

De aanpak van Medinello

Bij revalidatiecentrum Medinello hebben we een innovatieve maar bewezen effectieve aanpak. Wij streven naar een duurzaam resultaat met een persoonlijke benadering. Dit doen wij door het mogelijk maken van een snelle toegang tot zorg waardoor cliënten een behandeling op maat krijgen. Door middel van een goede taakverdeling tussen onze professionals, minimale bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur, bieden wij de best mogelijke zorg.

Revalidatiecentrum

Wanneer je last hebt van problemen en klachten met betrekking tot bewegen wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Met een team van betrokken en ervaren professionals zorgen we er bij Medinello voor dat je de zorg krijgt die je nodig hebt. De aanpak van onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen is persoonlijk en multidisciplinair. Zij hebben begrip voor jouw situatie en realiseren zich wat er door jou heen gaat. Wij streven ernaar om onze cliënten zo snel mogelijk weer mee te laten komen in het dagelijks leven.

 

Buurtlocatie vs. landelijke centra

Het revalidatiecentrum Medinello beschikt over meerdere locaties verspreid over het land. Op die manier kunnen wij in grote delen van het land toegang tot de nodige zorg bieden. Door een locatiegerichte focus kunnen wij net dat extra beetje zorg aanbieden ten opzichte van de landelijke centra. Zo hebben wij geen patiëntenstop en streven wij naar een beperkte wachttijd.

Wij hechten veel waarde aan goede communicatie en transparantie en kunnen die ook geven. Door de verschillende locaties is er tijdens het revalidatietraject altijd iemand aanspreekbaar met betrekking tot de behandeling.

Ben je benieuwd wat Medinello voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs! Een bezoek aan ons revalidatiecentrum geeft je een goede indruk van onze aanpak.

 

De revalidatiecentra van Medinello

Op al onze locaties staan onze professionals voor je klaar. Zij brengen de filosofie en werkwijze van Medinello in de praktijk. Onderstaand vind je een overzicht van onze locaties:

Medinello Cliëntenservice

Wilt u meer weten over Medinello?
Neem dan contact met ons op

Softwareweg 7 3821 BN Amersfoort
088-5670110 | F 088-5670111
admin@medinello.nl Neem contact op

Locaties

Medinello streeft naar een beperkte wachttijd en heeft geen cliëntenstop. De wachttijd kan wisselen per locatie.