Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Post-Covid herstelzorg

Multidisciplinaire COVID herstelzorg (offerte)

Medinello biedt COVID herstelzorg uitsluitend aan op basis van offerte.

Wanneer je een besmetting met het Covid-19 virus hebt opgelopen, kun je zowel lichamelijk als mentaal klachten ondervinden. Waar deze klachten bij sommige mensen na een korte tijd weer verdwijnen, houden anderen langdurig klachten. Zo is er bijvoorbeeld sprake van chronische vermoeidheid, hoofdpijn, conditieverlies of moeite met het weer oppakken van de dagelijkse bezigheden. Bij Medinello bieden we voor deze doelgroep Covid-19 herstelzorg aan (multidisciplinaire revalidatie op offerte). Dit bieden wij wanneer monodisciplinaire behandeling niet voldoende helpend is (geweest) voor de problematiek die er speelt.

Chronische klachten coronavirus

Na een besmetting met het coronavirus kunnen er restklachten blijven, die in een aantal gevallen langdurig van aard zijn. De meest voorkomende chronische klachten na het coronavirus zijn:

 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Conditieverlies
 • Afname algehele belastbaarheid
 • Verminderde spiermassa

Ben jij besmet geweest met het Covid-19 virus en herken jij je in de bovenstaande klachten? Dan kun je bij Medinello terecht voor post-Covid herstelzorg. Afhankelijk van de aard en ernst van de klachten, wordt er een behandelprogramma voor jou opgesteld. let op: je kunt hiervoor worden doorverwezen door jouw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts. Neem dus contact op met jouw zorgverlener.

pos Covid herstelzorg Medinello

Een team van ervaren specialisten van Medinello staat voor je klaar en helpt jou te leren omgaan met de klachten. Zij helpen je bij het herstel en het weer oppakken van jouw dagelijks activiteiten. Ook geven ze je handvatten om te leren leven met de langdurige beperkingen of pijnklachten die je ervaart.

Doel van de behandeling

Behandeling Covid-19 Revalidatie

De revalidatiebehandeling van Medinello is uniek door de interdisciplinaire samenstelling van het behandelende team. Deze bestaat uit specialistische behandelaars. Samen met hen wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld op basis van jouw hulpvraag. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de ernst van de klachten, de complexiteit en het verloop ervan. O.a. de volgende expertises kunnen worden ingezet:

 • Fysiotherapeut: iemand die ervoor kan zorgen dat je lichaam meer in jouw voordeel gaat functioneren door middel van oefeningen en hulpmiddelen;
 • Ergotherapeut: een specialist die jou leert om dagelijks de juiste balans te creëren i.c.m jouw lichamelijke psychische beperkingen. Ook advies over hulpmiddelen en het gebruik hiervan hoort daarbij.
 • Psycholoog: een psycholoog kan helpen om jouw mindset te veranderen en te leren om d.m.v. acceptatie je klachten te verminderen of minder zwaar te maken.

Met de juiste behandeling helpen zij je weer op weg met de dagelijkse activiteiten in jouw leven. Het doel is dat je na de behandeling weer zelfstandig verder kunt herstellen en trainen in jouw eigen omgeving.

*Multidisciplinaire revalidatie vraagt om inzet diverse disciplines. Belangrijk om te vermelden is dat Medinello deze herstelzorg uitsluitend op offerte aanbiedt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust hiervoor contact met ons op.

Vacature psycholoog

Locaties van de Covid-19 revalidatiebehandelingen

In onderstaand overzicht vind je welke locaties bij Medinello op dit moment de Covid-19 herstelzorg aanbieden. Let even op dat je voor een verwijzing contact op moet nemen met jouw behandeld arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist).

Revalidatiecentrum Medinello in Amersfoort - Medinello revalidatie
 • Amersfoort

  Onze vestiging aan de Softwareweg 7 kan jou verder helpen met Covid-19 herstelzorg op offerte. Direct aanmelden voor Medinello Amersfoort? Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Almere

  In Almere bied onze vestiging tevens Covid-19 herstelzorg op offerte aan. Bekijk de locatie hier: Medinello Almere. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Nijmegen

  Hengstdal 3 is de locatie van onze Nijmegen vestiging en hier kunnen we je verder helpen met Covid-19 herstelzorg op offerte. Bekijk direct onze Medinello Nijmegen locatie. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Doetinchem

  Onze vestiging aan de Tjalmastraat 3 kan jou verder helpen met Covid-19 herstelzorg op offerte. Bekijk de locatie hier: Medinello Doetinchem. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Utrecht

  Op onze locatie aan de Weg naar Rhijnauwen 3 bieden we onder andere Covid-19 herstelzorg op offerte. Meer informatie over deze locatie vind je hier: Medinello Utrecht. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Zeist

  Onze vestiging in Zeist vind je aan Badmeester Schenkpad 14, waar we je kunnen helpen met Covid-19 herstelzorg op offerte. Bekijk hier alle informatie over deze vestiging: Medinello Zeist. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Mierlo

  Onze vestiging in Mierlo vind je aan Graspieper 4, waar we je kunnen helpen met Covid-19 herstelzorg op offerte. Bekijk hier alle informatie over deze vestiging: Medinello Mierlo. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Deurne

  Onze vestiging in Deurne vind je aan Fabriekstraat 24, waar we je kunnen helpen met Covid-19 herstelzorg op offerte. Bekijk hier alle informatie over deze vestiging: Medinello Deurne. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.
 • Haarlem

  Op onze locatie aan de Claus Sluterweg 313A bieden we onder andere Covid-19 herstelzorg op offerte. Meer informatie over deze locatie vind je hier: Medinello Haarlem. Neem contact op met jouw behandelend arts (huisarts, bedrijfsarts of specialist) om een verwijzing te verkrijgen voor deze zorg.