Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

BasisGGz bij Medinello

Snel adequate hulp bij psychische klachten

Bij de generalistische BasisGGz van Medinello krijg je hulp bij lichte psychische klachten. Tijdens de behandeling werk je heel gericht aan het oplossen of verminderen van die klachten. Een behandeling duurt ongeveer vijf tot maximaal twaalf sessies per jaar. Hoeveel behandelsessies je nodig hebt, bepaal je vooraf samen met de professional van Medinello.

Medinello biedt deze hulp. Je kunt met elke psychische klacht terecht. Soms weet je dat je last hebt van depressie, angst of verslaving. Maar vaak zijn klachten minder duidelijk. Ook dan helpen wij jou graag bij Medinello. Wij zoeken samen met jou wat er aan de hand is en welke behandeling past bij jouw hulpvraag.

De BasisGGz van Medinello is er ook voor mensen die te maken hebben met langdurige psychiatrische problematiek. Wanneer je na behandeling in de GGz behoefte hebt aan langdurige (na)zorg met bijvoorbeeld ondersteunende gesprekken of contact over je medicatie, dan biedt Medinello BasisGGz deze mogelijkheid.

Voor al onze behandelingen is er altijd een verwijzing nodig van je huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Medinello BasisGGz is onderdeel van Medinello. Doorverwijzen gaat daardoor snel en eenvoudig.

Voor iedereen de juiste behandeling

Samen met je behandelaar stel je een behandelplan op. Jouw doel staat daarbij centraal. De behandeling kan bestaan uit:

  • Gesprekken met een behandelaar.
  • Deelname aan een behandelgroep.
  • Een online hulpprogramma (via de computer vanuit je eigen huis);
  • Een combinatie van gesprekken en online hulp.

Alle behandelingen hebben een maximale duur. Die duur bepaal je vooraf, samen met je behandelaar.