Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello revalidatiecentrum Doetinchem

Je hebt van je huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor je chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je vastloopt in het dagelijks functioneren door deze problematiek. Soms is er een diagnose als fibromyalgie gesteld, maar soms is de oorzaak van de klachten niet duidelijk. Een revalidatiebehandeling bij Medinello revalidatiecentrum Doetinchem zal gericht zijn op het omgaan met de klachten en niet op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt het dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder.

Revalidatiecentrum Doetinchem in de Achterhoek

Medinello Doetinchem is gelokaliseerd in Gelderland en biedt mensen uit de regio de Achterhoek een persoonlijk revalidatietraject aan. Hiervoor kan je je arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Revalidatieproces

Voordat we het revalidatietraject opstarten, staan we eerst stil bij het diagnostisch proces. Dit proces is een essentieel onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten met ieder hun eigen expertise. Omdat we graag het best passende behandeladvies opstellen voor cliënten met chronische pijn, wordt er dus altijd een uitgebreide screening gedaan. Het kan namelijk zo zijn dat Medinello voor jou wellicht niet meteen de beste keuze is. In dat geval komen we graag in overleg met jouw huisarts tot een alternatieve doorverwijzing.

Screening & gesprek

Om er zeker van te zijn dat je bij Medinello op het juiste adres bent, word je uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film en het invullen van een aantal vragenlijsten, maar er vindt ook een gesprek plaats met één van de zorgprofessionals van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht om vervolgens tot een passend advies te komen. Je krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager je in een persoonlijk gesprek informeren.

Contactgegevens Revalidatiecentrum Doetinchem

Tjalmastraat 3, 7001 EX Doetinchem

088-5670130
Revalidatiecentrum Medinello in Doetinchem - Medinello revalidatie

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag08:30 - 17:00 uur
 • Dinsdag08:30 - 17:00 uur
 • Woensdag08:30 - 17:00 uur
 • Donderdag08:30 - 17:00 uur
 • Vrijdag08:30 - 17:00 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMedinello Doetinchem is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello revalidatiecentrum Doetinchem

Tjalmastraat 3, 7001 EX Doetinchem

Revalidatiecentrum Medinello in Doetinchem - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 2 Geupdate op: 28/02/2024
Algemene wachttijd in dagen 56 Geupdate op: 28/02/2024

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 28/02/2024

Code wachttijd

327 Geupdate op: 28/02/2024

Team Medinello revalidatiecentrum Doetinchem

 • Mathanje Mertens-van der Kuijl

  Mathanje Mertens - van der Kuijl

  Psycholoog
 • Jos van Erp

  Jos van Erp

  Psycholoog
 • Renske_Buiting

  Renske Buiting

  Ergotherapeut
 • Stephanie Menkveld

  Stephanie Menkveld

  Psychosomatisch fysiotherapeut
 • tjerk de ruiter

  Tjerk de Ruiter

  Revalidatiearts
 • Monique Limborgh

  Moniek Limborgh

  Locatiemanager
 • Werken bij medinello?

  Kristel Crins

  Ergotherapeut
 • Werken bij medinello?

  Alice Helmink - Minkhorst

  Planner
 • Werken bij medinello?

  Sanne Schollema

  Fysiotherapeut