Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello revalidatiecentrum Almere

Je bent door een arts of specialist doorverwezen naar Medinello voor een revalidatietraject voor chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Deze problematiek kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door fibromyalgie, maar het komt ook voor dat de oorzaak niet duidelijk is. Bij Medinello revalidatiecentrum Almere richten we ons in het revalidatietraject op het omgaan met de klachten, in plaats van ons te richten op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt het dagelijks functioneren namelijk verbeterd en worden de klachten vaak minder.

Revalidatiecentrum Almere (Zuid Flevoland)

Medinello Almere is gelokaliseerd in Flevoland en biedt mensen uit de polder Zuidelijk Flevoland een persoonlijk revalidatietraject aan. Hiervoor kun je je arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.Revalidatieproces

Voordat we het revalidatietraject opstarten, staan we eerst stil bij het diagnostisch proces. Dit proces is een essentieel onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten met ieder hun eigen expertise. Omdat we graag het best passende behandeladvies opstellen voor cliënten met chronische pijn, wordt er dus altijd een uitgebreide screening gedaan. Het kan namelijk zo zijn dat Medinello voor jou wellicht niet meteen de beste keuze is. In dat geval komen we graag in overleg met jouw huisarts tot een alternatieve doorverwijzing.

Screening & gesprek

Om er zeker van te zijn dat je bij Medinello op het juiste adres bent, word je uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film en het invullen van een aantal vragenlijsten, maar er vindt ook een gesprek plaats met één van de zorgprofessionals van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht om vervolgens tot een passend advies te komen. Je krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager je in een persoonlijk gesprek informeren.

Contactgegevens Revalidatiecentrum Almere

Wisselweg 33, 1314 CB Almere

088-5670160
Revalidatiecentrum Medinello in Almere - Medinello revalidatie

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag08:30 - 17:00 uur
 • Dinsdag08:30 - 17:00 uur
 • Woensdag08:30 - 17:00 uur
 • Donderdag08:30 - 17:00 uur
 • Vrijdag08:30 - 17:00 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMedinello Almere is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello revalidatiecentrum Almere

Wisselweg 33, 1314 CB Almere

Revalidatiecentrum Medinello in Almere - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 7 Geupdate op: 28/02/2024
Algemene wachttijd in dagen 28 Geupdate op: 28/02/2024

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 28/02/2024

Code wachttijd

327 Geupdate op: 28/02/2024

Team Medinello revalidatiecentrum Almere

 • Floortje van der Meer Mohr

  Psycholoog
 • Werken bij medinello?

  Tugce Ulusan

  Psycholoog
 • Jacqueline Willer

  Planner
 • debby

  Debby van Rest

  Fysiotherapeut
 • Werken bij medinello?

  Anneloes Keesmaat

  Ergotherapeut
 • Werken bij medinello?

  Merel bij de Leij

  Therapeut
 • Jesse Reekers

  Fysiotherapeut / locatiemanager
 • Mirjam van Doorn

  Mirjam van Doorn

  Revalidatiearts