Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello revalidatiecentrum Rotterdam

Je hebt van je huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor je chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je vastloopt in het dagelijks functioneren door deze problematiek. Soms is er een diagnose als fibromyalgie gesteld, maar soms is de oorzaak van de klachten niet duidelijk. Een revalidatiebehandeling bij Medinello zal gericht zijn op het omgaan met de klachten en niet op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt het dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder.

Revalidatiecentrum Rotterdam

Medinello Rotterdam is gelokaliseerd in Rotterdam Noord en biedt mensen uit de hele regio groot-Rotterdam, dus zowel Noord (regio Zoetermeer), Zuid (regio Barendrecht), West (Hoek van Holland) en Oost (regio Gouda), een persoonlijk revalidatietraject aan. Hiervoor kan je je arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Revalidatieproces

Voordat we het revalidatietraject opstarten, staan we eerst stil bij het diagnostisch proces. Dit proces is een essentieel onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten met ieder hun eigen expertise. Omdat we graag het best passende behandeladvies opstellen voor cliënten met chronische pijn, wordt er dus altijd een uitgebreide screening gedaan. Het kan namelijk zo zijn dat Medinello voor jou wellicht niet meteen de beste keuze is. In dat geval komen we graag in overleg met jouw huisarts tot een alternatieve doorverwijzing.

Screening & gesprek

Om er zeker van te zijn dat je bij Medinello op het juiste adres bent, word je uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film en het invullen van een aantal vragenlijsten, maar er vindt ook een gesprek plaats met één van de zorgprofessionals van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht om vervolgens tot een passend advies te komen. Je krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager je in een persoonlijk gesprek informeren.

Contactgegevens Medinello revalidatiecentrum Rotterdam

Hoofdweg 90, 3067 GH Rotterdam

088-5670150
Revalidatiecentrum Medinello in Rotterdam - Medinello revalidatie

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag08:30 - 17:30 uur
 • Dinsdag08:30 - 17:30 uur
 • Woensdag08:30 - 17:30 uur
 • Donderdag08:30 - 17:30 uur
 • Vrijdag08:30 - 17:30 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMedinello Rotterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello revalidatiecentrum Rotterdam

Hoofdweg 90, 3067 GH Rotterdam

Revalidatiecentrum Medinello in Rotterdam - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 5 Geupdate op: 28/02/2024
Algemene wachttijd in dagen 7 Geupdate op: 28/02/2024

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 28/02/2024

Code wachttijd

327 Geupdate op: 28/02/2024

Team Medinello revalidatiecentrum Rotterdam

 • Sabine Pameijer - werkend bij Medinello

  Sabien Pameijer

  GZ-Psycholoog
 • Zorana Vasilic - werkend bij Medinello

  Zorana Vasilic

  Psycholoog
 • Drs. Herman Osamulia revalidatiearts - Medinello Revalidatie

  Herman Osamulia

  Revalidatiearts
 • Karin Das - werkend bij Medinello

  Karin Das

  Fysiotherapeut
 • Maarten Geise - werkend bij Medinello

  Maarten Geise

  Fysiotherapeut / locatiemanager
 • Ineke van Dipten

  Fysiotherapeut
 • Cornee de Geest - werkend bij Medinello

  Corné de Geest

  Fysiotherapeut / locatiemanager
 • Daniël Noordijk

  Ergotherapeut
 • Nathasja Siereveld

  Planner