Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Zorgverlening

Medinello biedt hulp bij langdurig herstel

Je kunt bij ons terecht voor hulp in verschillende fases. Van uitgebreide 2e lijnszorg zoals medisch specialistische revalidatie of tot een multidisciplinair 1e lijnszorg traject. Ook helpen wij met zelfzorg en ondersteuning thuis. Zo is Medinello altijd dichtbij voor jou als het om chronische pijnverlichting gaat.

Medinello wil graag het best passende behandeladvies geven aan cliënten met chronische klachten. Daarom wordt er een uitgebreide screening gedaan. Niet voor iedereen is behandeling bij Medinello meteen de beste keuze. Soms kan elders beter of doelmatiger behandeling worden geboden, dan verwijzen we in goed gezamenlijk overleg met cliënt en huisarts.

 

Types zorgverlening:

Bekijk hieronder welke types zorg wij bieden om jou te helpen bij chronische klachten. Ook bieden we een (online) screening mogelijkheid die feedback geeft op de fase van jouw herstel en welk type zorgverlening daar bij past. Hier volgt een intake uit waarin je samen met behandelaars bepaalt welke zorgverlening en zorgniveau nodig hebt.

Bekijk de zorgverlening opties:

  • Klachtenformulier Medinello klachten

    Medisch Specialistische Revalidatie

    Wanneer je hulp nodig hebt bij herstel of zelfstandig(er) wilt leren l... Lees verder
  • Klachtenformulier Medinello klachten

    Zelfzorg & ondersteuning

    Zelfzorg is belangrijk voor iedereen. Wanneer je niet goed voor jezelf... Lees verder