Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello Doetinchem

Revalidatiecentrum Doetinchem

Je hebt van je huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor je chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je vastloopt in het dagelijks functioneren door deze problematiek. Soms is er een diagnose als fibromyalgie gesteld, maar soms is de oorzaak van de klachten niet duidelijk. Een revalidatiebehandeling bij Medinello zal gericht zijn op het omgaan met de klachten en niet op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt het dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder.

Medinello Doetinchem is gelokaliseerd in Gelderland en biedt mensen uit de regio de Achterhoek een persoonlijk revalidatietraject aan. Hiervoor kan je je arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Voordat we het revalidatietraject opstarten, staan we eerst stil bij het diagnostisch proces. Dit proces is een essentieel onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten met ieder hun eigen expertise. Omdat we graag het best passende behandeladvies opstellen voor cliënten met chronische pijn, wordt er dus altijd een uitgebreide screening gedaan. Het kan namelijk zo zijn dat Medinello voor jou wellicht niet meteen de beste keuze is. In dat geval komen we graag in overleg met jouw huisarts tot een alternatieve doorverwijzing.

Om er zeker van te zijn dat je bij Medinello op het juiste adres bent, word je uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film en het invullen van een aantal vragenlijsten, maar er vindt ook een gesprek plaats met één van de zorgprofessionals van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht om vervolgens tot een passend advies te komen. Je krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager je in een persoonlijk gesprek informeren.

Tjalmastraat 3, 7001 EX Doetinchem

088-5670130
Revalidatiecentrum Medinello in Doetinchem - Medinello revalidatie

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag08:30 - 17:00 uur
 • Dinsdag08:30 - 17:00 uur
 • Woensdag08:30 - 17:00 uur
 • Donderdag08:30 - 17:00 uur
 • Vrijdag08:30 - 17:00 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMedinello Doetinchem is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello Doetinchem

Tjalmastraat 3, 7001 EX Doetinchem

Revalidatiecentrum Medinello in Doetinchem - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 7 Geupdate op: 09/11/2022
Algemene wachttijd in dagen 42 Geupdate op: 09/11/2022

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 09/11/2022

Code wachttijd

327 Geupdate op: 09/11/2022

Team Medinello Doetinchem

 • tjerk de ruiter

  Tjerk de Ruiter

  Revalidatiearts
 • Monique Limborgh

  Monique Limborgh

  Locatiemanager en fysiotherapeut
 • Mathanje Mertens-van der Kuijl

  Mathanje Mertens-van der Kuijl

  Psycholoog
 • Renske_Buiting

  Renske Buiting

  Ergotherapeut
 • Loes Wellink - werkend bij Medinello

  Loes Wellink

  Fysiotherapeut
 • Jos van Erp

  Jos van Erp

  Psycholoog
 • Petra van der Linde

  Petra van der Linde

  Planner en administratief medewerker
 • Stephanie Menkveld

  Stephanie Menkveld

  Psychosomatisch fysiotherapeut