Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn
en vermoeidheid

Leer ons kennen

Medinello Doetinchem

Revalidatiecentrum Doetinchem

Uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts heeft u verwezen voor een revalidatietraject omdat u te maken heeft met chronische pijnklachten en/of chronische vermoeidheid. Dat u vastloopt door chronische pijn of vermoeidheid kan diverse oorzaken hebben. U bent bijvoorbeeld gediagnostiseerd met fibromyalgie of u heeft een revalidatietraject na kanker nodig, maar het kan ook zijn dat er geen duidelijke oorzaak is waarom u vastloopt in uw dagelijks functioneren. Medinello Doetinchem is gelokaliseerd in Gelderland en biedt mensen uit de regio de Achterhoek een persoonlijk revalidatietraject aan. U kunt het Medinello verwijsformulier laten invullen door de arts en naar ons toesturen per mail of post. Wij zullen, na ontvangst, binnen een werkdag contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het stellen van de diagnose is erg belangrijk om te bepalen of het revalidatietraject, zoals wij dat aanbieden, goed af te stemmen is. Het stellen van de diagnose wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied, binnen Medinello. Zij zijn vakkundig en hebben veel ervaring in het revalidatieproces op dit vlak.
Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello op het juiste adres bent, wordt u uitgenodigd voor een pre-intake. Hierin wordt, terwijl we een kop koffie drinken en in gesprek gaan, bekeken of er aan de primaire voorwaarden wordt voldaan om aan de revalidatie te beginnen. Als dat het geval is, wordt u uitgenodigd voor de intake, waarbij meerdere disciplines betrokken zullen zijn.

Frielinkstraat 1-2, 7001 CW Doetinchem

088-5670130
Revalidatiecentrum Medinello in Doetinchem - Medinello revalidatie

Wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op.
Of download het digitaal verwijsformulier.

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 - 18:00 uur
  • Woensdag08:00 - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag08:00 - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Wachttijd Medinello Doetinchem

Frielinkstraat 1-2, 7001 CW Doetinchem

Revalidatiecentrum Medinello in Doetinchem - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 42 Geupdate op: 07/02/2018
Algemene wachttijd in dagen 14 Geupdate op: 07/02/2018