Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn
en vermoeidheid

Leer ons kennen

Medinello Haarlem Zuid

Revalidatiecentrum Haarlem zuid

U hebt een verwijzing van uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts meegekregen, voor een revalidatietraject omdat u te kampen heeft met chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Dat u vastloopt in uw dagelijks functioneren door chronische pijn of vermoeidheid kan diverse oorzaken hebben. Misschien heeft u de diagnose fibromyalgie of zal u moeten revalideren na de ziekte kanker. Vaak is de oorzaak van deze problemen niet duidelijk en zult u op een andere manier met de klachten om moeten leren gaan. Medinello Haarlem is gelokaliseerd in Haarlem Zuid en biedt mensen uit de Randstad een persoonlijk revalidatietraject aan.


U kunt het Medinello verwijsformulier laten invullen door de arts en naar ons toesturen per mail of post. Wij zullen, binnen een werkdag na ontvangst, contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het diagnostisch proces is een erg belangrijk onderdeel voor een goed verloop van het revalidatietraject. Het traject moet zo goed mogelijk afgestemd worden op uw persoonlijke situatie en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied. Zij zijn vakkundig en hebben veel ervaring. Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello op het juiste adres bent om u goed te kunnen helpen, wordt u uitgenodigd voor een pre-intake. Hierin wordt, terwijl we een kop koffie drinken en in gesprek gaan, bekeken of er aan de primaire voorwaarden wordt voldaan om aan de revalidatie te beginnen. Als dat het geval is, wordt u uitgenodigd voor de intake, waarbij meerdere disciplines betrokken zullen zijn. Daarna heeft u een helder beeld van wat u te wachten staat.

Boerhaavelaan 32, 2035 RC Haarlem

088-5670120
Revalidatiecentrum Medinello in Haarlem Zuid - Medinello revalidatie

Wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op.
Of download het digitaal verwijsformulier.

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 - 18:00 uur
  • Woensdag08:00 - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag08:00 - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Wachttijd Medinello Haarlem Zuid

Boerhaavelaan 32, 2035 RC Haarlem

Revalidatiecentrum Medinello in Haarlem Zuid - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 98 Geupdate op: 08/02/2018
Algemene wachttijd in dagen 7 Geupdate op: 08/02/2018