Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn
en vermoeidheid

Leer ons kennen

Medinello Valkenswaard

Revalidatiecentrum Valkenswaard

U heeft van uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor uw chronische pijn- of vermoeidheidsklachten die u dagelijks functioneren belemmeren. Om diverse redenen kunnen deze klachten zijn ontstaan. Soms is er een diagnose als fibromyalgie gesteld of zal u moeten revalideren na kanker. Soms is de oorzaak van de problematiek niet duidelijk. Medinello Valkenswaard is gelokaliseerd in Noord-Brabant en biedt mensen uit de plusregio SRE een persoonlijk revalidatietraject aan.


U kunt uw arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het diagnostische proces en daarbij een goed beeld krijgen van de problematiek is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Dit onderdeel wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied, waarin zij vakkundig zijn en veel ervaring hebben. Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello goed geholpen kunt worden, wordt u uitgenodigd voor een pre-intake. In dit voorgesprek wordt bekeken of er aan de primaire voorwaarden wordt voldaan om aan de revalidatie te beginnen. Als dat het geval is, wordt u uitgenodigd voor de intake, waarbij meerdere disciplines betrokken zullen zijn. Daarna worden de doelstellingen van het revalidatieproces besproken en weet u hoe het verdere traject eruit zal gaan zien.

Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard

088-5670145
Revalidatiecentrum Medinello in Valkenswaard - Medinello revalidatie

Wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op.
Of download het digitaal verwijsformulier.

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 - 18:00 uur
  • Woensdag08:00 - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag08:00 - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Wachttijd Medinello Valkenswaard

Antwerpsebaan 10, 5554 JV Valkenswaard

Revalidatiecentrum Medinello in Valkenswaard - Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 12 Geupdate op: 08/02/2018
Algemene wachttijd in dagen 24 Geupdate op: 08/02/2018