Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn
en vermoeidheid

Leer ons kennen

Medinello ZO Brabant Deurne

Revalidatiecentrum Deurne

U heeft van uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor uw chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat u vastloopt in uw dagelijks functioneren door deze problematiek. Soms is er een diagnose als fibromyalgie gesteld of zal u moeten revalideren na kanker. Soms is de oorzaak van de klachten niet duidelijk. De revalidatie zal gericht zijn op het omgaan met de klachten en niet op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt uw dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder. Medinello Deurne is gelokaliseerd in Peelland en biedt mensen uit de regio Zuidoost Brabant een persoonlijk revalidatietraject aan.

U kunt uw arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het stellen van een diagnose en een goed beeld krijgen van de problematiek is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Dit onderdeel wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten die vakkundig zijn in hun vakgebied en veel ervaring hebben op dit vlak. Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello goed geholpen kunt worden, wordt u uitgenodigd voor een pre-intake. In dit voorgesprek wordt bekeken of er aan de primaire voorwaarden wordt voldaan om aan de revalidatie te beginnen. Als dat het geval is, wordt u uitgenodigd voor de intake, waarbij meerdere disciplines betrokken zullen zijn. Daarna worden de doelstellingen van het revalidatieproces besproken en weet u hoe het verdere traject eruit zal gaan zien.

Fabriekstraat 24, 5753 AH Deurne

088-5670125
Revalidatiecentrum Medinello in Deurne - Medinello ZO Brabant

Wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op.
Of download het digitaal verwijsformulier.

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 - 18:00 uur
  • Woensdag08:00 - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag08:00 - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Wachttijd Medinello ZO Brabant Deurne

Fabriekstraat 24, 5753 AH Deurne

Revalidatiecentrum Medinello in Deurne - Medinello ZO Brabant
Algemene wachttijd in dagen 14 Geupdate op: 08/02/2018
Algemene wachttijd in dagen 43 Geupdate op: 08/02/2018