Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello ZO Brabant Deurne

Revalidatiecentrum Deurne

U heeft van uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor uw chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat u vastloopt in uw dagelijks functioneren door deze problematiek. Soms is er een diagnose als fibromyalgie gesteld of zal u moeten revalideren na kanker. Soms is de oorzaak van de klachten niet duidelijk. De revalidatie zal gericht zijn op het omgaan met de klachten en niet op het oplossen van de oorzaak. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt uw dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder. Medinello Deurne is gelokaliseerd in Peelland en biedt mensen uit de regio Zuidoost Brabant een persoonlijk revalidatietraject aan.

U kunt uw arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Het diagnostisch proces is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied. Medinello wil graag het beste passende behandeladvies geven aan cliënten met chronische pijn. Daarom wordt er een uitgebreide screening gedaan. Niet voor iedereen is behandeling bij Medinello meteen de beste keuze. Soms kan elders beter of doelmatiger behandeling worden geboden, dan verwijzen we in goed gezamenlijk overleg met cliënt en huisarts.

Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello op het juiste adres bent, wordt u uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film, het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met de zorgprofessional van Medinello. Daarmee wordt uw situatie in kaart gebracht en kunnen wij samen met u beoordelen wat wijsheid is in uw situatie. U krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager u in een persoonlijk gesprek informeren.

Fabriekstraat 24, 5753 AH Deurne

088-5670125
Revalidatiecentrum Medinello in Deurne - Medinello ZO Brabant

U bent patient en wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op. Of download het digitaal verwijsformulier indien u een verwijzer bent.

Openingstijden

 • Maandag08:30 - 17:00 uur
 • Dinsdag08:30 - 17:00 uur
 • Woensdag08:30 - 12:30 uur
 • Donderdag08:30 - 17:00 uur
 • Vrijdag08:30 - 17:00 uur
 • ZaterdagGesloten
 • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Medinello ZO Brabant, locatie Deurne is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd Medinello ZO Brabant Deurne

Fabriekstraat 24, 5753 AH Deurne

Revalidatiecentrum Medinello in Deurne - Medinello ZO Brabant
Algemene wachttijd in dagen 10 Geupdate op: 10/01/2022
Algemene wachttijd in dagen 5 Geupdate op: 10/01/2022

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 10/01/2022

Code wachttijd

327 Geupdate op: 10/01/2022

Team Medinello ZO Brabant Deurne

 • Marc van den Ingh - werkend bij Medinello

  Marc van den Ingh

  Fysiotherapeut, locatiemanager
 • Werken bij medinello?

  Nancy Stommen

  Revalidatiearts
 • Werken bij medinello?

  Susan Dirks

  Psycholoog
 • Claudia Bongers - werkend bij Medinello

  Claudia Bongers

  Basispsycholoog
 • Martin van Ansem - werkend bij Medinello

  Martin van Ansem

  Fysiotherapeut
 • Ingrid Elbersen - werkend bij Medinello

  Ingrid Elbersen

  Administratie
 • Werken bij medinello?

  Kim Meulepas

  Ergotherapeut
 • Werken bij medinello?

  Nadja Verberne

  Administratie