Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

RoessinghMedinello Enschede

Revalidatiecentrum Enschede

Uw arts of specialist heeft u doorverwezen naar Medinello voor een revalidatietraject voor chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Deze problematiek kan een gevolg zijn van een diagnose zoals fibromyalgie, maar het komt ook voor dat de oorzaak niet duidelijk is. Soms is er een revalidatietraject nodig na de ziekte kanker.

Het revalidatietraject zal gericht zijn op het omgaan met de klachten. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt uw dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder. Medinello Revalidatie Enschede is gelokaliseerd in Enschede Noord en biedt mensen uit de regio Twente een persoonlijk revalidatietraject aan. U kunt uw arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een werkdag na ontvangst, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Revalidatietraject in Enschede

Wij zullen het revalidatietraject zo goed mogelijk op uw persoonlijke situatie afstemmen. Daarvoor is het diagnostisch proces erg belangrijk. Bij Medinello werken diverse professionals die vakkundig zijn en veel ervaring hebben op hun vlak.

Om er zeker van te zijn dat u bij Medinello goed geholpen kunt worden, wordt u uitgenodigd voor een pre-intake. In dit voorgesprek wordt bekeken of er aan de primaire voorwaarden wordt voldaan om te starten met de revalidatie. Als dat het geval is, wordt u uitgenodigd voor de intake, waarbij meerdere disciplines betrokken zullen zijn. Daarna worden de doelstellingen van het revalidatieproces besproken en weet u wat u te wachten staat in het verdere traject.

Contactgegevens RoessinghMedinello Enschede:

Roessinghsbleekweg 33, 7522 AH Enschede

088 – 5670195
RoessinghMedinello Medinello revalidatie

Wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op.
Of download het digitaal verwijsformulier.

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 - 18:00 uur
  • Woensdag08:00 - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag08:00 - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRoessinghMedinello is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wachttijd RoessinghMedinello Enschede

Roessinghsbleekweg 33, 7522 AH Enschede

RoessinghMedinello Medinello revalidatie
Algemene wachttijd in dagen 21 Geupdate op: 09/10/2019
Algemene wachttijd in dagen 42 Geupdate op: 09/10/2019

Type wachttijd

Poli Geupdate op: 09/10/2019

Code wachttijd

327 Geupdate op: 09/10/2019

Team RoessinghMedinello Enschede