Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Nancy Stommen, revalidatiearts bij Medinello

Sinds 2010 ben ik werkzaam als revalidatiearts. Ik heb mijn opleiding grotendeels in het revalidatiecentrum van Hoensbroek gevolgd en ben de afgelopen jaren daarnaast onder andere werkzaam geweest in ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Als revalidatiearts kijk je niet alleen naar medische en lichamelijke problemen, maar ook naar de persoon zelf, diens context en hoe dit samenhangt met de medische problemen. Deze benadering spreekt mij erg aan en is een belangrijke reden geweest om voor dit vak te kiezen.

Graag kom ik samen met de client, na een grondige analyse van diens medische problemen, tot een passende behandelaanpak waarin de professionals van het behandelteam van Medinello een belangrijke rol spelen. Naast de individuele expertise van de professionals van het behandelteam is juist ook de samenwerking van grote meerwaarde om de client te helpen met zijn klachten.

Nancy Stommen 2

Wat mij binnen Medinello zo aanspreekt, is dat het een organisatie is die zich voortdurend blijft ontwikkelen om de beste zorg voor de cliënten te bieden en waarbij persoonlijke aandacht altijd voorop blijft staan. Dit maakt dat de client echt centraal staat in de behandeling.