Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Revalidatiecentrum Utrecht

Medinello is een revalidatiecentrum in de provincie Utrecht voor cliënten die klachten hebben op het gebied van bewegen. Deze klachten kunnen voortkomen uit verschillende aandoeningen, van chronische pijn en fibromyalgie tot oncologische revalidatie. Lees meer over revalideren bij een Medinello revalidatiecentrum in Utrecht, de locaties en eventuele aanmeldinformatie.

Waarvoor kun je terecht bij een revalidatiecentrum van Medinelllo?

U kunt naar een revalidatiecentrum wanneer er klachten of problemen zijn met bewegen. Dit kan naar aanleiding zijn van een aandoening zoals kanker of fibromyalgie maar ook wanneer er sprake is van chronische pijn of vermoeidheidsklachten. Deze problemen kunnen gepaard gaan met psychosociale klachten die voor een cliënt soms lastig zijn om zelf op te lossen.

Hierbij is het van belang dat u als persoon contact heeft gehad met uw huisarts, arts of specialist in het ziekenhuis, maar de reguliere behandeling zonder of met te weinig resultaat is geweest. In een van onze revalidatiecentra in Utrecht wordt er vervolgens gekeken hoe uw klachten verminderd kunnen worden en hoe u er mee kunt leren leven.

Ben je een verwijzer? Lees dan wat de screening inhoud

Medinello is een instelling waar zowel de diagnose als behandeling plaatsvindt en heeft als doel om cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten leven ondanks eventuele beperkingen. In de revalidatie kliniek zijn revalidatieartsen aanwezig die samen met een professioneel team de behandelingen begeleiden.

De aanpak van Medinello

Bij Revalidatiecentrum Medinello hebben we een innovatieve maar bewezen effectieve aanpak. Wij streven naar een duurzaam resultaat met een persoonlijke benadering. Dit doen wij door het mogelijk maken van een snelle toegang tot zorg waardoor cliënten een behandeling op maat kunnen krijgen. Door middel van een goede taakverdeling tussen onze professionals, minimale bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur, bieden wij de best mogelijke zorg. De waardering van onze cliënten onderstreept dit!

Aanmelden voor revalidatie

  • Bent u zorgverlener en wilt u een patiënt verwijzen?
    U kunt eenvoudig een verwijzing indienen.

 

  • Bent u patiënt?
    Het is niet mogelijk uzelf aan te melden. Wel kunt u zich inlezen in de mogelijkheden, wachttijden bekijken, vergoedingen van verzekeraars checken of onze handige zelftest doen, waarmee u test of u in aanmerking komt voor revalidatie.

Bekijk hieronder onze locaties in Utrecht:

Medinello revalidatie Utrecht

Wilt u meer weten over Medinello? Neem dan contact met ons op.

Locaties in Provincie Utrecht

[wpgmza id = "21" ]