Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Vacature GZ psycholoog Haarlem

Haarlem Noord Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden, niet getreurd, er is nog een soortgelijke vacature. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello, instelling voor medisch specialistische zorg voor poliklinische revalidatie met o.a. 15 locaties in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Medinello worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Dat wil zeggen er zijn zowel problemen met het houdings – en bewegingsapparaat, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan cliënten met chronische pijn- of moeheidsklachten, met comorbide psychische klachten zoals (bewegings)angst, depressie, PTSS of gestagneerde rouw/verliesverwerking. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder of met onvoldoende resultaat en wordt verwezen door de huisarts of specialist.

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Het team bestaat onder anderen uit psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Medinello groeit hard en is ter uitbreiding van haar bestaande teams in Haarlem Noord op zoek naar een enthousiaste (GZ)-psycholoog.

Functieomschrijving

De GZ-psycholoog maakt deel uit van het multidisciplinaire team. De GZ psycholoog onderzoekt, begeleidt en behandelt cliënten met gedrags – en psychische problemen. Hij/zij levert een bijdrage aan de diagnostiek en beeldvorming van de cliënt en draagt zorg voor de uitvoering van het persoonlijk behandelplan.


Onze nieuwe collega:

 • Verricht psychodiagnostiek (eventueel ondersteund door psychologisch testonderzoek) en doet indicatiestelling
 • Stelt in samenwerking met de andere behandelaars, een multidisciplinair behandelplan op
 • Draagt zorg voor continuïteit, controle en evaluatie (en eventuele bijstelling) van onderzoek en behandeling
 • Kan samenwerken in een multidisciplinair team en neemt deel aan multidisciplinair overleg
 • Geeft vanuit het eigen deskundigheidsgebied adviezen aan de andere behandelaren van het multidisciplinaire team
 • Is pro-actief, enthousiast, ondernemend, stabiel, is flexibel in denken, kan in breed kader denken
Vacature revalidatiearts

Functie-eisen

 • Affiniteit met een complexere zorgvraag, een collega die met enthousiasme het beleid voor deze doelgroep mede kan vormgeven.
 • Affiniteit met een complexere zorgvraag, een collega die met enthousiasme het beleid voor deze doelgroep mede kan vormgeven.
 • Heeft aantoonbaar affiniteit met een revalidatiesetting / in de (psycho)somatische gezondheidszorg en met arbeidsgerelateerde problematiek.
 • Het is een pré wanneer je een opleiding EMDR hebt afgerond en je zelfstandig (onderdelen van) de behandelplannen uit kunt voeren.
 • Je bent in staat de organisatie te vertegenwoordigen in verschillende samenwerkingsverbanden daarnaast in bezit van zeer goede contactuele eigenschappen, sociale vaardigheden en voldoende zelfvertrouwen.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving
 • Mogelijkheid te werken binnen een ervaren en gemotiveerd multidisciplinair team
 • Breed blikveld en goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Arbeidsuren in overleg (minimaal 16 uur/ week)
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om te reageren. We zien je motivatie en een recent CV graag tegemoet via femke.piek@medinello.nl, t.a.v. Femke Piek, of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  Upload je CV en motivatiebrief.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.