Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Vacature planner Mierlo en Deurne

ZO-Brabant Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello, Instelling voor medisch specialistische zorg, voor poliklinische revalidatie met o.a. 15 locaties in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Medinello worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Dat wil zeggen er zijn zowel problemen met het houdings – en bewegingsapparaat, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan cliënten met chronische pijn- of moeheidsklachten, met comorbide psychische klachten zoals (bewegings)angst, depressie, PTSS of gestagneerde rouw/verliesverwerking. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder of met onvoldoende resultaat en wordt verwezen door de huisarts of specialist.

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Het team bestaat onder anderen uit psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Ter uitbreiding van ons huidige behandelteam zijn wij per direct op zoek naar een planner voor Medinello zuidoost Brabant met vestigingen in Deurne en Mierlo voor 20 uur.

Functieomschrijving

De planner is verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie en planning van Medinello zuidoost Brabant. Hij/zij onderhoudt contacten met verzekeraars en cliënten en fungeert als spil in het web binnen het behandelteam. Hij/zij is het aanspreekpunt voor alle administratieve zaken en is verantwoordelijk voor de planning.

Wij vragen

Een enthousiaste, zelfstandige en sociale medewerker die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de dagelijkse administratie en planning.
Vacature planner

Functie-eisen

 • Kennis die nodig is om de functie van planner uit te kunnen oefenen
 • HBO denkniveau, eventueel aangevuld met relevante bij- en nascholing
 • Kennis van de relevante werkprocessen en procedures
 • Bekend en vaardig met “klantgericht” telefoneren
 • Je werkt vanuit een eigen professionele verantwoordelijkheid binnen gestelde kaders en werkt binnen gestelde organisatorische kaders
 • De geschikte kandidaat: kan omgaan met informatieverwerkende geautomatiseerde systemen, zoals Word, Excel, beschikt over voldoende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, heeft een dienstverlenende instelling en gezonde mentaliteit
 • Onze nieuwe college: beschikt over goede contactuele eigenschappen, is nauwkeurig en precies (registratie, nakomen afspraken en controleren), beschikt over een administratieve instelling en accuratesse, is oplossings- en resultaatgericht, toont eigen initiatief en is teamgericht en ondersteunend

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving
 • Mogelijkheid te werken binnen een ervaren en gemotiveerd multidisciplinair team
 • Arbeidsuren in overleg
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil jij werken in Mierlo bij een ambitieuze organisatie? Aarzel dan niet om te solliciteren. We zien je motivatie en een recent CV graag tegemoet via vacature@medinello.nl, t.a.v. Marc van den Ingh of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  Upload je CV en motivatiebrief.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.