Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Vacature revalidatiearts diverse locaties

Diverse locaties In overleg

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello instelling voor medisch specialistische zorg voor poliklinische revalidatie in Amersfoort, Haarlem, Deurne/Mierlo, Doetinchem, Zeist, Heemskerk en Rotterdam. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden. Medinello staat voor eigentijdse zorg, volgens ACT. Medinello werkt samen met (revalidatie) instellingen in de betreffende regio.

Medinello richt zich op patiënten met langdurige problemen op het gebied van bewegen en functioneren in combinatie met psychosociale problematiek. De  doelgroep bestaat uit patiënten met chronische klachten aan het houdings- en/of bewegingsapparaat, chronische pijn/vermoeidheid en somatisch onverklaarde lichamelijke klachten. Daarnaast spelen ook persoonlijke en externe factoren een rol, zoals een ontoereikende copingstijl, bewegingsangst, vermijdingsgedrag, psychische klachten (bijvoorbeeld angst, depressie, trauma) of problemen op werk of relationeel gebied. Medinello behandelt patiënten bij wie eerdere (para)medische behandelingen niet of nauwelijks hebben geholpen. Doel is om de cliënt weer actief te laten participeren in het dagelijks leven (werk, sport, sociale activiteiten, etc.). Daarbij staat kwaliteit van leven voorop.

Medinello heeft ervaren en veelzijdige teams van professionals, onder leiding van een revalidatiearts. Het team bestaat uit  (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Medinello groeit hard en is ter uitbreiding van haar bestaande en nieuwe behandelteams op zoek naar revalidatieartsen voor diverse regio's in Nederland.

Functieomschrijving

De revalidatiearts maakt deel uit van het multidisciplinaire team. De revalidatiearts onderzoekt de patiënt en stelt de behandeldiagnose vast. De revalidatiearts geeft leiding aan het team van (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten.

 • De revalidatiearts geeft leiding aan het revalidatieteam
 • De revalidatiearts coördineert de activiteiten binnen het team. De revalidatiearts volgt de richtlijnen van de VRA.
 • De werkwijze van de revalidatiearts is van dien aard dat alle aspecten van de zorgvraag van de patiënt in samenhang worden gediagnosticeerd en behandeld. De revalidatiearts heeft een voortrekkersrol in de afstemming tussen en met alle relevante disciplines
 • De revalidatiearts stelt op basis van het onderzoek en in overleg met de patiënt en het revalidatieteam een revalidatiediagnose en revalidatiebehandelplan met bijbehorende doelen vast en maakt hierbij gebruik van bestaande (VRA) richtlijnen en de ICF systematiek
 • De revalidatiearts is verantwoordelijk voor de inhoud en de doelmatigheid van het behandelprogramma en draagt zorg voor dat de behandelingen worden uitgevoerd conform de behandelkaders en richtlijnen
Vacature GZ Psycholoog Utrecht - Medinello revalidatie

Functie-eisen

 • De revalidatiearts is geregistreerd als revalidatiearts in het BIG register en het register van de MSRC.
 • De revalidatiearts voldoet aan de competenties, zoals omschreven in de in de relevante diagnosegebonden behandelkaders van de VRA.
 • De revalidatiearts onderhoudt de relatie met verwijzers en en relevante instellingen.
 • De revalidatiearts is ondernemend en in staat om een nieuw team op te starten.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving
 • Mogelijkheid te werken binnen een gemotiveerd jong multidisciplinair team
 • Arbeidsuren in overleg
 • Ruimte voor eigen creativiteit
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform AMS. Andere samenwerkingsvormen zijn tevens bespreekbaar

Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om te reageren. We zien je reactie en CV graag tegemoet via info@medinello.nl t.a.v. de heren drs. G. (Gerard) Heijnen (revalidatiearts) en drs. J.B. (Jabe) Mertens, of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  Upload je CV en motivatiebrief.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.