Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Contact

Medinello heeft meerdere locaties waar wij revalidatietrajecten aanbieden voor mensen met chronische pijn of vermoeidheidsklachten.


Bij Medinello werken diverse professionals die vakkundig zijn en ervaring hebben op hun gebied. Wij zullen in eerste instantie een pre-intake houden, om zeker te weten dat we u bij Medinello goed kunnen helpen. In dit voorgesprek wordt bekeken of er aan de primaire voorwaarden wordt voldaan om te starten met de revalidatie. Als dat het geval is, zal daarna de intake plaatsvinden, waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. De doelstellingen van de revalidatie zullen duidelijk besproken worden, zodat u weet hoe het traject eruit zal gaan zien.

Het kan zijn dat er een diagnose gesteld is, waardoor u te maken heeft met chronische pijn of vermoeidheid zoals fibromyalgie of u heeft een revalidatietraject nodig na de ziekte kanker. In veel gevallen is er geen duidelijke diagnose gesteld. De revalidatie is erop gericht om te leren gaan met de klachten. Door er anders mee om te leren gaan en er anders naar te leren kijken, wordt uw dagelijks functioneren verbeterd en worden de klachten vaak minder.


U heeft een verwijzing nodig van uw arts of specialist om u bij een van onze locaties aan te melden. U kunt uw arts het verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Binnen een week na ontvangst zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Mocht u liever zelf contact met ons willen opnemen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Medinello Cliëntenservice

Wilt u meer weten over Medinello?
Neem dan contact met ons op

Databankweg 2A3821 AL Amersfoort
088-5670110 | F 088-5670111
admin@medinello.nl Neem contact op