Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello algemene e-book

Meer informatie? U leest het in onze e-books.

We plaatsen regelmatig e-books om u te informeren over onze behandelingen en over het revalidatietraject. Ook kunt u in de e-books informatie vinden over hoe wij te werk gaan om u te helpen bij bepaalde ziekten of aandoeningen.

 

Algemene brochure

Bij Medinello behandelen we cliënten met langdurige en complexe klachten. De ‘gewone medische weg’ is doorgaans al bewandeld zonder resultaat. Op een innovatieve en duurzame manier zet ons team van professionals zich in voor de best mogelijke behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van bewegen, chronische vermoeidheid en pijnklachten, fibromyalgie of kanker, die samen kunnen gaan met andere psychosociale klachten.

In het e-book vind je meer informatie over onze innovatieve en effectieve aanpak. Modules vormen het behandelplan bij Medinello. Voorbeelden van modules zijn pijneducatie, leefstijl, ontspanning en individuele psychologie. In samenspraak met de cliënt wordt er gekeken welke modules geschikt kunnen zijn. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld.

E-book afbeelding
Lees e-book