Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Klantervaring met het terugvalpreventieplan

Na een geslaagde behandeling begint de start van een nieuwe uitdaging; hoe houd je vast wat je geleerd hebt of bereikt hebt tijdens de behandeling? Om te voorkomen dat je terugvalt en er op de juiste manier mee om te gaan als je terugvalt is het raadzaam om een terugvalpreventieplan voor jezelf te maken. Bij Medinello besteden we hier aandacht aan, zodat je voorbereid bent om te gaan met de valkuilen die je tegen kunt komen in het dagelijks leven.

Een cliënte die haar behandeltraject bij Medinello heeft gevolgd, wilde graag haar terugvalpreventieplan, en het succes ervan, delen.

 
 
 
 
 
 
 

Beste Inge en teamgenoten,

Graag laat ik jullie even weten dat het met mij erg goed is gelopen het afgelopen jaar, na de intensieve intake. Ik heb de adviezen opgevolgd:

Ik gebruik Mindfullness app meer, ik rust dagelijks tussen 1 en 3, waardoor ik uitputting van mezelf voor blijf.
Relatieproblemen na een stevig proces naar tevredenheid opgelost! Ik heb fijne activiteiten opgezocht zoals vrouwen lijf-weekends en biodanza. Kracht training gedaan door tai chi aan te passen en mijn hulpmotor uit te zetten in de bebouwde kom. En ik leer Zweeds, elke dag een lesje.

Kortom het gaat goed met mij en ik bedank jullie nogmaals hartelijk voor de mooie aandacht en deskundigheid!

Opgewekte groet,

M.