Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Nieuwe locatie Medinello Rotterdam

Vanaf februari 2017 kunnen patiënten met langdurige klachten op het gebied van bewegen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische pijnklachten en oncologische revalidatie ook in Rotterdam terecht. In het pand van Park Medisch Centrum, aan de hoofdweg 90 in Rotterdam, zal naast chirurgie, orthopedie en postchirurgische fysiotherapie nu ook de mogelijkheid komen cliënten met bovenstaande chronische klachten te behandelen. In een aparte vleugel van het gebouw gaat een team van specialisten met Maarten Geise als locatiemanager van start om de vraag naar de behandeling van deze indicaties te beantwoorden.

De kracht van deze locatie is dat het een mooie, compacte en prettige omgeving is waar de cliënt op een veilige manier, op professionele wijze, kan revalideren.

 

De volgende specialisten van Medinello Rotterdam zullen van start gaan:

  • Herman Osamulia; revalidatiearts
  • Sabien Pameijer; GZ-psycholoog
  • Monique de Zeeuw; planning en administratie
  • Corné de Geest; fysiotherapeut
  • Maarten Geise; Fysiotherapeut
  • Ergotherapeut; binnenkort bekend.

Medinello behandelt mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. Heeft u al vele paden bewandeld om van uw klachten af te komen? We staan klaar om u te helpen en te begeleiden in het revalidatietraject. Neem contact op met Medinello en kijk wat de dichtstbijzijnde locatie voor u is. www.medinello.nl

Medinello Rotterdam
Hoofdweg 90
3067 GH Rotterdam
088-5670150
rotterdam@medinello.nl