Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Poliklinisch revalidatiecentrum Medinello opent 6 juni haar deuren in Almere

Zorg van de toekomst | Dichtbij in de buurt | Poliklinisch revalidatiecentrum

Medinello groeit en opent 6 juni a.s. haar nieuwste locatie en veertiende locatie in Almere. Zo kan medisch noodzakelijke zorg nog dichter bij de inwoners van Almere en omgeving worden geboden.

Medinello beschikt over een professionele, innovatieve en bewezen aanpak op het gebied van chronische pijnklachten, chronische vermoeidheid, kanker, fibromyalgie en langdurige klachten op het gebied van bewegen, die samen kunnen gaan met psychosociale problemen.

De behandelmethode van Medinello is specifiek voor patiënten met langdurige (pijn)klachten aan het bewegend functioneren. De nieuwe behandelmethode is ontwikkeld door Medinello en bestaat uit een unieke integrale benadering van de chronische pijn en andere lichamelijk klachten. Dat betekent dat naast de lichamelijke klachten ook wordt gekeken naar geestelijke en sociale factoren. Het poliklinisch revalidatieprogramma omvat een gecombineerde aanpak van revalidatie en het zelf leren managen van de pijn. Voor mensen die hun gezondheidsklachten niet of nauwelijks zien afnemen, ondanks de optimale zorg van huisarts, fysiotherapeut, medisch specialist of psycholoog, kan de aanpak van Medinello uitkomst bieden.

Bij Medinello worden patiënten vrijwel direct behandeld, zonder of met slechts een minimale wachttijd. Dat kan door een combinatie van een efficiëntere manier van werken, een betere taakverdeling tussen onze professionals, minder bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Medinello Almere

Wisselweg 33
1314 CB Almere
Tel 088-5670160
almere@medinello.nl