Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Poliklinische revalidatiezorg Medinello Utrecht

Medinello wordt nu al aangeboden in 12 centra verspreid door het land. Per 1 mei 2017 is daar een dertiende locatie bij gekomen; Medinello Utrecht.

Patiënten met langdurige klachten op het gebied van het bewegend functioneren, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische pijnklachten en oncologische revalidatie kunnen van mei ook in Utrecht terecht. Aan de Weg naar Rhijnauwen opent Medinello poliklinische revalidatiezorg haar nieuwste locatie.

De behandelmethode van Medinello is specifiek voor patiënten die langdurige (pijn)klachten aan het bewegend functioneren niet of nauwelijks zien afnemen. De nieuwe behandelmethode is ontwikkeld door Medinello en bestaat uit een unieke integrale benadering van de chronische pijn en andere lichamelijk klachten. Dat betekent dat naast de lichamelijke klachten ook wordt gekeken naar geestelijke en sociale factoren. Het poliklinisch revalidatieprogramma omvat een gecombineerde aanpak van revalidatie en het zelf leren managen van de pijn. Voor mensen die hun gezondheidsklachten niet of nauwelijks zien afnemen, ondanks de optimale zorg van huisarts, fysiotherapeut, medisch specialist of psycholoog, kan de aanpak van Medinello uitkomst bieden.

Medinello staat garant voor een innovatieve en bewezen effectieve aanpak. Bij Medinello worden patiënten vrijwel direct behandeld, zonder of met slechts een minimale wachttijd. Dat kan door een combinatie van een efficiëntere manier van werken, een betere taakverdeling tussen onze professionals, minder bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Behandelteam

Gerard Heijnen, revalidatiearts
Cardiola Heethaar, locatiemanager, fysiotherapeut.
Jola Boerakker, fysiotherapeut
Annelieke Fleuren, GZ-psycholoog

Medinello Utrecht

Weg naar Rhijnauwen 3
3584 AD Utrecht
Tel 088-5670155
utrecht@medinello.nl