Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Verhuizing locatie Doetinchem

Wegens uitbreiding verhuist de locatie van Medinello in Doetinchem naar de Tjalmastraat. Het revalidatiecentrum maakte de laatste tijd een enorme groei door. Ook is het behandelteam van M+ de afgelopen periode uitgebreid. Dit vroeg om een nieuwe en grotere plek.

De nieuwe zelfstandige locatie van het revalidatiecentrum aan de Tjalmastraat is groter en ligt midden in Doetinchem. Deze centrale ligging naast het gemeentehuis is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Dit is een pluspunt voor de vele cliënten uit de regio die buiten Doetinchem wonen.

Locatiemanager van M+ Doetinchem Eliane van Gorselen is heel tevreden met de locatie en kijkt ernaar uit om je te ontvangen. Bij het revalidatiecentrum kun je terecht wanneer je te maken hebt met chronische klachten of vastloopt in het dagelijks functioneren. Medinello heeft een team van specialisten uit verschillende vakgebieden en staat voor een innovatieve en effectieve aanpak.

Het centrum is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de website. .