Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Vooraankondiging “Mindful+ bewust bewegen”

Misschien herken je dat gevoel wel. Je wilt van alles ondernemen en komt naar nauwelijks vooruit. Te druk. Weinig tijd. Geen puf om er wat aan te doen. Met de aanstaande ‘Mindful+ bewust beweegserie‘ laden we die batterij weer volledig op. We reiken nieuwe inzichten aan over hoe je optimaal kunt leven en werken vol energie. Leuk, ontspannen, sportief en leerzaam.

Om meer energie uit je dag te halen en om makkelijker met anderen om te gaan. Minder frustratie, minder irritatie, minder stress en meer plezier, meer genieten van elk moment van de dag en meer bewust zijn.

Middels livestreaming en online ‘on demand’ reiken we jou tips en adviezen aan over positieve mindset, bewust gezond bewegen, ontspannen, in balans komen en het ook blijven. Maar daar houdt het niet bij op.

Je volgt ‘Mindful+ bewust bewegen’ op vaste momenten in de week of ‘on demand’ wanneer het jou het beste uitkomt. Het maakt bovendien niet uit waar je bent, thuis, op vakantie of op je werk. We zijn er altijd voor je.

De voorbereidingen voor dit programma zijn al in volle gang. Het wordt waanzinnig gaaf! We kunnen ons voorstellen dat je, bij het lezen, zien of horen van ‘mindful+ bewegen’, nieuwsgierig bent geworden. Of misschien wel staat te popelen om mee te doen. Via deze link houden we jou op de hoogte en delen we jou als eerste de beschikbare informatie.