Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Revalidatiecentrum Harderwijk

U heeft van uw huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor uw chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Door verschillende oorzaken kunnen deze klachten ervoor zorgen dat u vastloopt in uw dagelijks functioneren. Misschien heeft u de diagnose fibromyalgie of zal u moeten revalideren na kanker. Soms is de oorzaak van de problematiek niet duidelijk. Revalidatiecentrum Harderwijk is nabij met locaties in Amersfoort en Almere en biedt mensen uit de regio Harderwijk een persoonlijk revalidatietraject aan.

U kunt uw arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Wij zullen, binnen een werkdag na ontvangst, contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Revalidatietraject bij Harderwijk

Medinello Locatie HarderwijkHet diagnostisch proces is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied. Medinello wil graag het beste passende behandeladvies geven aan cliënten met chronische pijn. Daarom wordt er een uitgebreide screening gedaan. Niet voor iedereen is behandeling bij Medinello meteen de beste keuze. Soms kan elders beter of doelmatiger behandeling worden geboden, dan verwijzen we in goed gezamenlijk overleg met cliënt en huisarts.

Intake voor revalidatietraject

Om er zeker van te zijn dat voor revalidatie in Harderwijk op het juiste adres bent bij Medinello, wordt u uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film, het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met de zorgprofessional van Medinello. Daarmee wordt uw situatie in kaart gebracht en kunnen wij samen met u beoordelen wat wijsheid is in uw situatie.

De screening bestaat uit een informatieve film, het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met onze zorgprofessional. Daarmee wordt uw situatie in kaart gebracht en kunnen wij samen met u beoordelen wat wijsheid is in uw situatie. U krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager u in een persoonlijk gesprek informeren.

Medinello Cliëntenservice

Wilt u meer weten over Medinello?
Neem dan contact met ons op

Softwareweg 7 3821 BN Amersfoort
088-5670110 | F 088-5670111
admin@medinello.nl Neem contact op

Regios

Medinello heeft verschillende locaties verspreid over heel Nederland. In de volgende regio's is Medinello actief.