Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Revalidatiecentrum Lelystad

Je hebt samen met je huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts gesproken en je hebt een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Door verschillende oorzaken kunnen deze klachten ervoor zorgen dat je vastloopt in het dagelijks functioneren. Mogelijk heb je een indicatie fibromyalgie gekregen of chronische vermoeidheid. Soms is de oorzaak van de problematiek zelfs helemaal niet duidelijk. Ons Revalidatiecentrum Lelystad is nabij met locaties in Almere en biedt mensen uit de regio Lelystad mogelijke revalidatietrajecten aan.

Je kunt via onze website eenvoudig een online check doorlopen om te bepalen in welke categorie jouw klachten vallen. Zo bepalen we de ernst en duur van jouw klachten, en daarmee de beste oplossing voor een behandeltraject voor chronische klachten.

Revalidatietraject bij Lelystad

Medinello Locatie LelystadHet diagnostisch proces is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied. Medinello wil graag het beste passende behandeladvies geven aan cliënten met chronische pijnklachten. Daarom wordt er een uitgebreide screening gedaan. Een volledige behandeling bij Medinello is niet voor iedereen meteen de beste keuze. Soms is een enkelvoudige revalidatie elders doelmatiger of benodigd voor behandeling. In dat geval is het mogelijk om samen met en specialist te kijken welke eerstelijns behandeling nodig is.

Intake voor revalidatietraject

Om er zeker van te zijn dat je voor revalidatie bij Lelystad op het juiste adres bent bij Medinello, wnodigen we jou uit voor een screening. Deze screening bestaat uit het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met de zorgprofessional van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht en kunnen wij samen met jou beoordelen wat wijsheid is in de specifieke situatie.

Vervolgens ontvang je daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies via eerstelijns revalidatiezorg of een intake voor een MSR (medisch specialistische revalidatie) bij Medinello. Daarover zal de casemanager jou in een persoonlijk gesprek informeren.

Doe de online check

Door middel van een online check kun je zelf bepalen in welke categorie jouw klachten vallen en wordt je gestuurd naar de best mogelijke behandelmethode. Doe de check:

Online check

Medinello Cliëntenservice

Wilt u meer weten over Medinello?
Neem dan contact met ons op

Databankweg 2A3821 AL Amersfoort
088-5670110 | F 088-5670111
admin@medinello.nl Neem contact op

Regios

Medinello heeft verschillende locaties verspreid over heel Nederland. In de volgende regio's is Medinello actief.