Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Vacature ergotherapeut Deurne en Mierlo

Deurne en Mierlo Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello, instelling voor medisch specialistische zorg voor poliklinische revalidatie met o.a. 15 locaties in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Medinello worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Het gaat zowel om problemen met het houdings – en bewegingsapparaat, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan cliënten met chronische pijn- of vermoeidheidsklachten, met comorbide psychische klachten zoals (bewegings)angst, depressie, PTSS of gestagneerde rouw/verliesverwerking. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder of met onvoldoende resultaat en wordt verwezen door de huisarts of specialist.

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Het team bestaat onder anderen uit psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Ter uitbereiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut voor een combinatiefunctie bij Medinello ZO Brabant en JVDI de Fysioclub.

Functieomschrijving

Als ergotherapeut breng je de persoonlijke doelen van de cliënt in kaart en gaat in op de activiteiten, de persoon en de omgeving en je ondersteunt de cliënt om weer zo goed en zelfstandig mogelijk te functioneren in hun eigen omgeving en de maatschappij. Dit doe je zowel zelfstandig bij JVDI de Fysioclub als in een multidisciplinair team bij Medinello. Je zult werkzaam zijn op de locaties Deurne en Mierlo.

Wij vragen

Affiniteit met een complexere zorgvraag, een collega die met enthousiasme het beleid voor deze doelgroep mede kan vormgeven.
Vacature psycholoog IJmond - Medinello revalidatie

Functie-eisen

 • Je hebt de opleiding ergotherapie afgerond en hebt minimaal 5 jaar ervaring
 • Bij voorkeur heb je als aandachtsgebied cliënten met chronische pijnklachten
 • Je kan zelfstandig werken binnen het team en bent goed in het organiseren en plannen van het cliëntproces en de eigen werkzaamheden
 • Verder ben je flexibel en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto

Wij bieden

 • De uren worden in overleg vastgesteld
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende baan in een dynamische organisatie
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast collegiaal team

Wil jij graag in een vooruitstrevende organisatie werken? Solliciteer dan vóór 30 mei 2019 door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar vacature.jvdi@fysioclub.nl.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  Upload je CV en motivatiebrief.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.