Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Vacature GZ psycholoog Nijmegen

Nijmegen Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello, instelling voor medisch specialistische zorg voor poliklinische revalidatie met o.a. 15 locaties in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Medinello worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Dat wil zeggen er zijn zowel problemen met het houdings – en bewegingsapparaat, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan cliënten met chronische pijn- of moeheidsklachten, met comorbide psychische klachten zoals (bewegings)angst, depressie, PTSS of gestagneerde rouw/verliesverwerking. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder of met onvoldoende resultaat en wordt verwezen door de huisarts of specialist.

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Het team bestaat onder anderen uit psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Medinello groeit hard en is ter uitbreiding van haar bestaande team in Nijmegen op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog (m/v).

Functieomschrijving

De GZ-psycholoog maakt deel uit van het multidisciplinaire team. De GZ psycholoog onderzoekt, begeleidt en behandelt cliënten met gedrags – en psychische problemen. Hij/ zij levert een bijdrage aan de diagnostiek en beeldvorming van de cliënt en draagt zorg voor de uitvoering van het persoonlijk behandelplan.

Onze nieuwe collega:

 • Verricht psychodiagnostiek (eventueel ondersteund door psychologisch testonderzoek) en doet indicatiestelling
 • Stelt in samenwerking met de andere behandelaars, een multidisciplinair behandelplan op en voert zelfstandig (onderdelen van) de behandelplannen uit
 • Draagt zorg voor continuïteit, controle en evaluatie (en eventuele bijstelling) van onderzoek en behandeling
 • Kan samenwerken in een multidisciplinair team, neemt deel aan multidisciplinair overleg en geeft vanuit het eigen deskundigheidsgebied adviezen aan de andere behandelaren van het multidisciplinaire team
Vacature medinello enschede

Functie-eisen

 • Je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog
 • Aantoonbaar affiniteit met een revalidatiesetting / in de (psycho)somatische gezondheidszorg en met arbeidsgerelateerde problematiek
 • Je bent pro-actief, enthousiast, ondernemend, stabiel, is flexibel in denken, kan in breed kader denken
 • Pré: afgeronde opleiding EMDR

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving
 • Mogelijkheid te werken binnen een ervaren en gemotiveerd multidisciplinair team
 • Breed blikveld en goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Arbeidsuren in overleg (minimaal 24 uur/ week)
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om te reageren. We zien je motivatie en een recent CV graag tegemoet via vacature@medinello.nl, o.v.v. ‘Nijmegen’ t.a.v. de heren Toon van Helmond en Jabe Mertens, of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Meer informatie over deze vacature contact Toon van Helmond 088-5670190

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.