Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Vacature Revalidatiearts Deurne en Mierlo

Deurne en Mierlo Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Bij Medinello weten we dat wijsheid, flexibiliteit en veerkracht de ingrediënten zijn van goed werk. Daarom willen we het ook anders aanpakken; geen ‘dokter voor onze polikliniek’ maar een arts die haar of zijn passie wil najagen; zich voortdurend wil ontwikkelen als medisch specialist in de volle breedte. Die zichzelf en de organisatie wil ontwikkelen tot ‘topper’ binnen de revalidatie.

Die revalidatiearts geven wij alle kansen; een interessante doelgroep en ervaren behandelteam, innovatieve medische staf, scholing- en ervaringsmogelijkheden met een gevarieerd takenpakket helemaal op jouw lijf geschreven.

Ben jij toe aan een nieuwe werkkring, een andere aanpak en heb je energie en visie op zorg in revalidatieland? Niet bang om te onderzoeken, te leren en samen met andere professionals aan de slag te gaan? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Medinello instelling voor medisch specialistische zorg, met 15 poliklinische revalidatiecentra in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak en doelmatige en effectieve revalidatiegeneeskundige zorg in de tweede lijn. Medinello staat voor eigentijdse zorg, volgens ACT. Medinello werkt samen met (revalidatie)instellingen in de betreffende regio, o.a. de Sint Maartenskliniek.

Wat vinden we belangrijk?

Medinello richt zich op patiënten met langdurige problemen op het gebied van bewegen en functioneren in combinatie met psychosociale problematiek. De doelgroep bestaat uit patiënten met chronische klachten aan het houdings- en/of bewegingsapparaat, chronische pijn/vermoeidheid en somatisch onverklaarde lichamelijke klachten. Daarnaast spelen ook persoonlijke en externe factoren een rol, zoals een ontoereikende copingstijl, bewegingsangst, vermijdingsgedrag, psychische klachten (bijvoorbeeld angst, depressie, trauma) of problemen op werk of ander maatschappelijk gebied. Medinello behandelt patiënten bij wie eerdere (para)medische behandelingen niet of onvoldoende hebben geholpen om het functioneren structureel te verbeteren. Doel is om de cliënt weer actief te laten participeren in het dagelijks leven (werk, sport, sociale activiteiten, etc.). Daarbij staat diens kwaliteit van leven voorop.

Medinello heeft ervaren en veelzijdige teams van professionals, onder leiding van een revalidatiearts. Het team bestaat uit (GZ) psychologen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten, waarbij één van de teamleden functioneert als casemanager voor de patiënt. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de patiënt te realiseren.

Wij zoeken

Medinello groeit hard en is ter uitbreiding van haar bestaande behandelteam op zoek naar een revalidatiearts voor de regio ZO Brabant. Maar ook buiten deze regio nodigen we je van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

De revalidatiearts maakt deel uit van het multidisciplinaire team. De revalidatiearts onderzoekt de patiënt en stelt de behandeldiagnose vast. De revalidatiearts is verantwoordelijk en geeft leiding aan het behandelteam.

Vacature psychosomatisch fysiotherapeut Doetinchem

Functie-eisen

 • De revalidatiearts voldoet aan de eisen die gesteld worden voor herregistratie door de Medisch Specialisten Registratie Commissie (MSRC)
 • De revalidatiearts voldoet aan de competenties, zoals omschreven in de in de relevante diagnose gebonden behandelkaders van de VRA
 • De revalidatiearts is ondernemend, in staat om nieuw behandelaanbod op te starten en geeft invulling aan het medisch beleidsplan

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving.
 • Mogelijkheid te werken binnen een gemotiveerd jong multidisciplinair team.
 • Arbeidsuren in overleg, tenminste 24 uur.
 • Ruimte voor eigen creativiteit met structurele aandacht voor professionele ontwikkeling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform AMS. Andere samenwerkingsvormen zijn tevens bespreekbaar.

Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om te reageren. We zien je reactie en CV graag tegemoet via LinkedIn of vacature@medinello.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Josemiek Pesch-Batenburg, medisch directeur, via telefoonnummer 06-28485030 of Jabe Mertens, bestuurder, 06-22218339


Meer informatie over Medinello en wat we doen kun je vinden op www.medinello.nl/vacatures of op onze ‘Werken bij’-pagina op LinkedIn.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  Upload je CV en motivatiebrief.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.