Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Medinello opent poliklinisch revalidatiecentrum Doetinchem

Vanaf september 2015 kunnen patiënten met langdurige klachten op het gebied van bewegen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische pijnklachten en oncologische revalidatie ook in ons revalidatiecentrum Doetinchem terecht. Aan de Tramstraat 4 opent Medinello poliklinische revalidatiezorg haar nieuwste locatie.

De behandelmethode van Medinello is specifiek voor patiënten die langdurige klachten aan het bewegend functioneren niet of nauwelijks zien afnemen. Voor mensen die hun gezondheidsklachten niet of nauwelijks zien afnemen, ondanks de optimale zorg van huisarts, fysiotherapeut, medisch specialist of psycholoog, kan de aanpak van Medinello uitkomst bieden.

Medinello staat garant voor een inno­va­tie­ve, maar bewezen effectieve aanpak. Bij Medinello worden patiënten vrijwel direct behandeld, zonder of met slechts een minimale wachttijd. Dat kan door een combinatie van een efficiëntere manier van werken, een betere taakverdeling tussen onze professionals, minder bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur.

Behandelteam

Kees van Steenbergen – fysiotherapeut – locatie manager
drs. Gerard Heijnen – revalidatiearts
drs. Regine Goosens – GZ psycholoog  – coördinator
Laurens Harms – fysiotherapeut – coördinator
Alex Drost – fysiotherapeut – coördinator
Loes Wellink – fysiotherapeut – coördinator

Medinello Doetinchem

Tramstraat 4
7001 CH Doetinchem
Tel 088-5670100
info@medinello.nl