Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Revalidatiecentrum Vlaardingen

Je hebt van de huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts een verwijzing gekregen om een revalidatietraject in te gaan voor jouw chronische pijn- of vermoeidheidsklachten. Door verschillende oorzaken kunnen deze klachten ervoor zorgen dat je vastloopt in je dagelijks functioneren. Misschien heb je de diagnose fibromyalgie of zal je moeten revalideren na kanker. Soms is de oorzaak van de problematiek niet duidelijk. Medinello Revalidatiecentrum Vlaardingen is nabij met locaties in Rotterdam. Zo bieden we mensen uit de regio Vlaardingen een persoonlijk revalidatietraject aan.

Je kunt je arts het Medinello verwijsformulier in laten vullen en naar ons toesturen per mail of post. Wij zullen, binnen een werkdag na ontvangst, contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Revalidatietraject in de buurt van Vlaardingen

Medinello Locatie Regio UtrechtHet diagnostisch proces is een erg belangrijk onderdeel om het revalidatietraject goed af te stemmen en wordt daarom verzorgd door meerdere specialisten op hun vakgebied. Medinello wil graag het beste passende behandeladvies geven aan cliënten met chronische pijn. Daarom wordt er een uitgebreide screening gedaan. Niet voor iedereen is behandeling bij Medinello meteen de beste keuze. Soms kan elders beter of doelmatiger behandeling worden geboden, dan verwijzen we in goed gezamenlijk overleg met cliënt en huisarts.

Om er zeker van te zijn dat voor revalidatie in Vlaardingenop het juiste adres bent bij Medinello, wordt je uitgenodigd voor een screening. Deze screening bestaat uit een informatieve film, het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met de zorgprofessional van Medinello. Daarmee wordt jouw situatie in kaart gebracht en kunnen wij samen met jou beoordelen wat wijsheid is in jouw situatie.

De screening bestaat uit een informatieve film, het invullen van een aantal vragenlijsten, alsmede een gesprek met onze zorgprofessional. Daarmee wordt jouw ziektebeeld in kaart gebracht en kunnen wij samen met jou beoordelen wat wijsheid is in jouw situatie. Je krijgt daarna van ons bericht over de vervolgstap; een behandeladvies elders of een intake bij Medinello. Daarover zal de casemanager je in een persoonlijk gesprek informeren.

Medinello Cliëntenservice

Wilt u meer weten over Medinello?
Neem dan contact met ons op

Databankweg 2A3821 AL Amersfoort
088-5670110 | F 088-5670111
admin@medinello.nl Neem contact op

Regios

Medinello heeft verschillende locaties verspreid over heel Nederland. In de volgende regio's is Medinello actief.