Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische pijn

Leer ons kennen

Vacature GZ Psycholoog Utrecht

Utrecht Parttime

Deze vacature is verlopen, we hebben een kandidaat gevonden. Op ons vacatureoverzicht hebben we een aantal andere interessante vacatures opgesomd.

Medinello, zelfstandige behandelcentra, voor poliklinische revalidatie met o.a. 14 locaties in Nederland. Multidisciplinaire teams behandelen hier cliënten met een complexe zorgvraag. Medinello staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij Medinello worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Het gaat zowel om problemen met het houdings- en bewegingsapparaat, als problemen op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan cliënten met chronische pijn- of vermoeidheidsklachten, met comorbide psychische klachten zoals (bewegings)angst, depressie, PTSS of gestagneerde rouw-/verliesverwerking. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder of met onvoldoende resultaat en wordt verwezen door de huisarts of specialist.

Medinello telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat wordt geleid door een revalidatiearts. Het team bestaat onder anderen uit psychologen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en ergotherapeuten. Dit team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

Wij zoeken

Voor onze locatie in Utrecht zoeken wij een enthousiaste en gedreven GZ-psycholoog (m/v).

Functieomschrijving

Bij Medinello werken we met gedreven professionals in multidisciplinaire teams aan gezondheid van onze cliënten. Dat lukt het best als je doet waar je goed in bent, waar je gelukkig van wordt en als je kunt groeien. Dat betekent dat je leuk werk hebt.

Medinello stelt de mens centraal, streeft naar de beste oplossing en helpt mensen weer grip te krijgen op hun leven en weer gezond te functioneren. Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog en denk je nou: daar wil ik ook onderdeel vanuit maken? Dan is dit je kans.

Wij vragen

Affiniteit met een complexere zorgvraag, een collega die met enthousiasme het beleid voor deze doelgroep mede kan vormgeven.
Revalidatietraject

Functie-eisen

 • Onze nieuwe collega: is BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog, heeft aantoonbaar affiniteit met een revalidatiesetting/in de (psycho)somatische gezondheidszorg en met arbeidsgerelateerde problematiek.
 • Pré afgeronde opleiding EMDR, verricht psychodiagnostiek (eventueel ondersteund door psychologisch testonderzoek) en doet indicatiestelling, stelt in samenwerking met de andere behandelaars, een multidisciplinair behandelplan op.
 • Voert zelfstandig (onderdelen van) de behandelplannen uit, draagt zorg voor continuïteit, controle en evaluatie (en eventuele bijstelling) van onderzoek en behandeling, kan samenwerken in een multidisciplinair team en neemt deel aan multidisciplinair overleg.
 • Geeft vanuit het eigen deskundigheidsgebied adviezen aan de andere behandelaren van het multidisciplinaire team, is in staat de organisatie te vertegenwoordigen in verschillende samenwerkingsverbanden.
 • Bezit zeer goede contactuele eigenschappen, sociale vaardigheden en heeft voldoende zelfvertrouwen, is pro-actief, enthousiast, ondernemend, stabiel, is flexibel in denken, kan in breed kader denken.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving.
 • Mogelijkheid te werken binnen een ervaren en gemotiveerd multidisciplinair team.
 • Breed blikveld en goede ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Arbeidsuren minimaal 24 uur per week (werkdagen in overleg).
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct via LinkedIn. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cardiola Heethaar, locatiemanager, via telefoonnummer 088-5670155.

Meer informatie over Medinello en wat we doen kun je vinden op www.medinello.nl of op onze ‘Werken bij‘-pagina op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/medinello/.

Wil je werken bij een ambitieuze organisatie?
Aarzel dan niet om te solliciteren.