Medinello

Zorg van de toekomst

Revalideren bij chronische (pijn) klachten

Leer ons kennen

Lezing – Chronische pijn: wat nu?

Bijna 1 op de 5 mensen heeft last van chronische pijnklachten. Een groot deel hiervan wordt geconfronteerd met de beperkingen ervan in het dagelijks functioneren; op het werk, tijdens sporten of bewegen en binnen sociale contacten. Regelmatig leidt dit helaas tot een langdurige en tevergeefse zoektocht binnen het medische circuit. In veel gevallen wordt een oorzaak nooit gevonden of is succesvolle behandeling om pijnvrij te worden niet mogelijk. Men komt terecht in een negatieve spiraal. De pijn is van chronische aard.

Wat zijn dan stappen die u kunt nemen? Leren omgaan met pijn en goed zelfmanagement/zelfzorg zijn dan van groot belang. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven en het kunnen functioneren en deelnemen aan de maatschappij.

Bent u op zoek naar meer informatie? Op donderdag 16 mei 2019 organiseert Medinello een informatiebijeenkomst over chronische pijn. U kunt luisteren naar een lezing door drs. Ester Vrij, revalidatiearts bij Medinello. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met chronische pijnklachten, hun omgeving of mensen die beroepsmatig te maken hebben met deze doelgroep.

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Wat is chronische pijn?
  • Zelfmanagement: wat kan ik er zelf aan doen?
  • Ketenzorg: bij wie kan ik terecht?
  • Wanneer is multidisciplinaire pijnrevalidatie van toepassing?

Na de lezing is er de mogelijkheid om in informele setting met het behandelteam en oud-cliënten in gesprek te gaan of vragen te stellen. Deelnemen is kosteloos en u kunt eenvoudig inschrijven via: kennismaken@medinello.nl. Meer informatie? Kijk op: www.medinello.nl/kennismaken.

 

MEET & GREET MEDINELLO

Lezing ‘Chronische pijn’ door Drs. Ester Vrij, revalidatiearts Medinello.

Datum: 16 mei 2019

Tijdstip: aanvang 19:00 uur – einde 21:00 uur

Locatie: Softwareweg 7, 3821 BN Amersfoort

Aanmelden: mail naar kennismaken@medinello.nl

Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!